Pada Ahad lepas berlangsungnya anugerah MeleTOP ERA 2016 yang bertemakan ‘Glamour Futuristic’. Siapa tengok? Kami pun tengok-tengok macam tu je sebab dari pre event show lagi kami perasan event anugerah tu tak tersusun dan berterabur. Kami tengok pun sampai pening kepala. Tapi sebab nak support anugerah tempatan kan, kami layan kan je la.

Esoknya ada anugerah di Hollywood pula iaitu The Oscars 2016. Anugerah Oscars tu dianggap paling berprestij di sana. Semua artis di dunia ingin memenangi anugerah tersebut. Walaupun anugerah itu ditonton satu dunia, kami tengok semuanya disusun rapi dan tiada tema merepek macam kat sini. Hmm..
1. Simple, Tak kusut
2. Artis tak berat tangan nak tepuk tangan
3. Tema classy, tak merepek
 
4. Tak semestinya hos kelakar, event happening
5. Ayda Jebat menang lepas 2 single, Leonardo DiCaprio menang Oscar lepas 22 tahun
Facebook Comments