Mesti ramai perempuan yang pernah buat macam ni: nampak gambar lelaki handsome kat internet lepas tu screenshot dan hantar pada kawan rapat untuk kongsi keterujaan korang tu.
Tengok apa jadi bila wanita ini cuba berkongsi keterujaan melihat artis kesukaannya dengan menghantar gambar artis tersebut kepada teman lelakinya melalui WhatsApp. Apa yang boyfriend diareply lepas tu memang win!


Mula-Mula Puji Jawline Je…


“Jawline Tu Boleh Bimbing Awak Ke Syurga Ke?”

Tazkirah Free!

Tak salah nak fangirling, tapi yang salahnya kalau korang fangirling lelaki lain dengan boyfriend korang sendiri. Kan free-free dah kena ‘tazkirah’! LOL.
Sumber: Twitter

Comments

comments