Hai ainan 
Itu awak ke? Sorry lah xkenal sebab tak follow fb and ig awak. Kat radio pernah jugak lah dengar nama dan lagu awak tapi muka xpernah pulak tengok. Tadi baru google “ehh, ye lah. Dia artis kat malaysia rupanya” Saya tekejut nama saya tiba2x jadi pemes hari ni. kawan tunjuk screenshots post awak yang mention nama saya. 
Saya mintak maaf sangat2x kalau saya ada salah silap dekat awak, kazen awak dan “makcik” awak tu. Perkataan “Sorry, this is not my duty actually” bukan lah ayat yang menyatakan yang saya xnak tolong awak angkat beg tu. Cuma nak ingatkan je yang itu bukan kerja cabin crew nak angkat beg lagi2x yang berat2x. So lain kali xlah nak harapkan kami utk angkat beg. Saya tolong angkat jugak beg yang sangat berat tu kan? Saya xlah kejam sangat. Sikit2x je hehe Lagipun layanan saya semua sama untuk semua penumpang on my flight kecuali makcik2x pakcik2x yang berusia dan orang yang yang kurang upaya yang memerlukan akan mendapat layanan yang special dari saya. Nak cakap pasal foreigner dan malaysian tu pulak kebiasaan nya memang local je yang banyak suru angkat beg. Terima kasih sebab tidak memalukan saya. Tetapi jangan lah menegakkan benang yang basah. Siap cakap saya rude bagai. Tapi saya tak hairan sebab awak pandai tulis lagu. Apalah sangat nk tulis cerita ni kan. Kena ada tokok tambah baru sedap didengar. Saya kerja cari makan tau kat sini nak sara hidup family. Xpasal2x nanti saya dalam pemerhatian orang atasan. 
Harap kita kosong-kosong. Peace no war.
@ainantasneem92
Ini pula kenyataan Ainan 
Maafkan saya kerana terlalu emosi dalam mengeluarkan kata2 sebelum ini.. Sesungguhnya yg buruk itu datang daripada saya dan yg baik itu datang hanya daripada Allah.. 

Comments

comments