Tahukah anda perempuan pendek atau rendah sangat menarik di mata lelaki, kebanyakan lelaki lebih suke memilih wanita yang lebih pendek menjadi teman hidup jom ketahui 10 fakta kenapa lelaki lebih suka perempuan pendek

1. Mereka Comel dan Seksi

Tak dinafikan perempuan rendah ini lebih comel. Lagi-lagi kalau mereka sedang marah atau dikacau.

2. Mereka Sentiasa Nampak Muda Dari Umur Sebenar Mereka

Ramai akan fikir pasangan anda berumur 17 tahun, padahal dah 28 tahun. Mereka sentiasa awet muda.

3. Mereka Mudah Membeli Pakaian

Sangat senang untuk dapatkan saiz baju atau seluar dan pakaian lain termasuk kasut sebab size mereka sentiasa ada. Kalau Tak Jumpa Boleh Cari Di tempat kanak-kanak

4. Mereka Akan setia Dengan Pasangannya

Bukti menunjukkan orang yang pendek lebih setia pada cintanya.

5. Jimat Duit Untuk Makanan

Bukan berjimat cermat ye, tapi memang kebanyakan orang yang kecil tak makan banyak.

6. Rasa Comel Bila Mencium Gadis Pendek

Cium gadis yang rendah memang cute, lagi-lagi bila perempuan itu menjingkit kaki. Ini Untuk Suami isteri saja harap mklum!!

7. Mereka Selalu Bersiap Cepat

Suami boleh kongsi cermin untuk dress up, tak perlu la nak tunggu turn kan?

8. Mereka Boleh Pakai High Heels

Perempuan tinggi tak boleh pakai high heels? Bukan tak boleh, tapi nanti terlebih tinggi dari suami pulak kan. Perempuan pendek takde masalah, boleh pakai High Heels dengan selamber

9. Mereka mudah Didukung 

Mereka lebih ringan, jadi suami suka la angkat dan dukung mereka sesuka hati

10. Mereka Sangat Best Untuk Dipeluk

Suami senang nak peluk, paras dagu je betul tak? Senang nak cium dahi.
Facebook Comments