in

6 Sebab Wanita Yang Dah Berkahwin, Lebih Menarik Dari Yang Single

tumblr_l9gs2cQSSC1qdaf29o1_1280

Sekarang ni memang ramai wanita suka lelaki yang dah berkahwin, namun lelaki juga tak terkecuali sukakan wanita yang sudah berkahwin. Ini bukan admin yang kata, tapi ianya berdasarkan kajian.

Tapi, kenapa lelaki sukakan wanita yang sudah berkahwin? Ini kerana wanita yang sudah berkahwin lebih menarik dan anggun di mata mereka.

Wanita yang dimaksudkan bukanlah wanita yang jenis duduk rumah pakai kain batik lepas tu tepek bedak sejuk. Tetapi wanita moden.

Jom tengok 6 sebab kenapa wanita sudah berkahwin ni lebih menarik dari yang single!

1. Wanita berkahwin lebih yakin dari wanita single

Yela, bila dah kahwin dan ada pasangan hidup mestilah lebih yakin. Keyakinan itu sendiri buatkan mereka nampak menarik. Lelaki tak suka wanita yang tidak ada keyakinan diri.

2. Mereka tahu apa yang lelaki inginkan

Wanita berkahwin ni lebih berpengalaman dan tahu tahu banyak tentang psikologi dan keperluan lelaki. Jadi, mereka cepat menilai seorang lelaki.

3. Wanita berkahwin lebih cantik

Kajian mendapati, wanita kelihatan cantik sempurna apabila berusia 31 tahun hingga 40 tahun. Boleh dikatakan pada usia tersebut, mereka lebih cantik dari gadis berusia 20-an.

4. Mereka lebih matang dari wanita muda

Wanita muda selalu rasa tak selamat dengan pasangan. Rasa cemburu, rasa ragu-ragu. Wanita berkahwin tidak lagi merasakan perkara tersebut kerana ia tindakan tidak matang.

5. Badan wanita berkahwin tidak kurus, tapi just nice!

Kebanyakan wanita yang sudah berkahwin tidak kurus, tetapi cukup sempurna untuk mengiurkan nafsu lelaki. Lelaki tak suka wanit ayang kurus sangat.

6. Sifat keibuan & anggun, cukup sempurna

Wanita berkahwin memainkan kedua-dua peranan. Sebagai seorang ibu dan juga untuk kelihatan menarik untuk suami. Lelaki akan mudah jatuh cinta dengan wanita yang memiliki kedua ciri ini.

sumber

2282529

Wanita Cerita Saat Cemas Nyaris Dirogol Di Tandas Stesen Petronas Rawang

wanita-dorong-kereta-bayi-di-tiongkok_20151030_121311

Tak Takut Kena Bentan? – Wanita Ini Geram Dengan Sikap Ibu Yang Keluar Rumah Dalam Pantang