Kita yang manusia ni kalau dah kebulur lupa langsung nak baca doa sebelum makan. Tapi kucing ni walaupun binatang pandai baca doa sebelum makan tau. Jangan terkejut!
Video yang kini ditonton mencecah 1.7 juta di Facebook menunjukkan seorang gadis membaca doa dan ketika baca 5 ekor kucingnya tak berganjak langsung malah tak menyentuh pun makanan mereka.
Bila gadis tu dah bagi green light untuk makan barulah semua kucing tu makan. Alahai tak boleh nak comel lagi ke kucing ni?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*