in

5 Ekor Kucing Berdoa Sebelum Makan Jadi Viral Dengan Lebih 1juta Tontonan

hqdefault
Kita yang manusia ni kalau dah kebulur lupa langsung nak baca doa sebelum makan. Tapi kucing ni walaupun binatang pandai baca doa sebelum makan tau. Jangan terkejut!
Video yang kini ditonton mencecah 1.7 juta di Facebook menunjukkan seorang gadis membaca doa dan ketika baca 5 ekor kucingnya tak berganjak langsung malah tak menyentuh pun makanan mereka.
Bila gadis tu dah bagi green light untuk makan barulah semua kucing tu makan. Alahai tak boleh nak comel lagi ke kucing ni?
Tiba-di-KLIA-Selena-Gomez-Minta-Maaf-758×426

Tiba di KLIA, Selena Gomez Minta Maaf

Sarapan-Tembikai-Mempercepatkan-Hilangkan-Perut-Buncit4

Ramai Tidak Tahu Sarapan Tembikai Mempercepatkan Hilangkan Perut Buncit