in

Chef Wan Meluat Sikap Melampau Peminat Lofattah

img_2155.jpg

chefwan58Kata Saleman di DPulze Cyberjaya tadi

” CW tak nak ke beli kereta ini.Che Ta pun guna kereta ni”.

Saya jawab ” Ala dik apa abg ada hairan sama Cik Ta guna kereta ni?

Siapa Che Ta tu tak kenal la! ( teasing him).

Ala CW pelakun yg famous tu.

” Dik Che Wan ni satu dunia org kenal pun bawa lori ikan tak ada orang kisah?

Just because they are celebrities does not mean all of us do care what car she drive la.

Tak semua org ambil kisah dunia artist ni dik.

Pandai kau nak jual kereta nama Cik Ta pun sempat kau promo eh.

Tu la these days kan jadi Celebrity agaknya guna nama mereka jual baja tahi lembu pun laku org beli kan.

This how some of them would think la.

Tengok saja kisah Neelofa tu dgn si Jantan handsome entah apa nama pelakun tu sampai naik loya membaca media laga2 kan mereka and they way their fans nak jodoh kan pasangan ini yg akhirnya ” Tipah tertipu semua gimmik media and fans yg abit over idolising them became disappointed.

Padan la muka anak2 remaja Melayu kita ramai yg suka buang masa melayan benda jiwa2 ni sampai sekolah pun entah ke mana arah tujuannya.

They get too carried away with all this so call romantic idea god knows what goes on their mind.

Now dah heboh pulak org bercerita dia pulak tengah dating Raja Muda Selangor pulak.
Tak habis2 org tanya saya even Vip2 ni esp the ladies.

” Eh u tak kan tak tahu CW u kenal baik dgn Bondanya?”

Eh jika pun kenal tak kan kita nak tahu kisah2 mereka

Kita ni semua cuma gang2 dah masuk senja tak ada masa nak tahu who is dating who and who is going out with who? Banyak kerja lain kat rumah tu nak buat kan. Drama di TV pun satu tak tengok not even my own show on TV tu.

Ini pulak tanya kan saya kisah2 artist bercinta lagi la kita tak ambil kisah.

Sometime i loved to teased some of my Puan Sri and Mak2 Datin yg kepoh ni by saying inmediately

” Oh ya ke tak tahu pulak…u nak tahu ke ni i call Tuanku Sultan sekarang la nak tanya betul ke tidak sebab u all semua harap kan anak u all pulak jadi menantunya!”

U should see their face when i wanted to call Tuanku over my phone! I laughed and laughed..

Mesti mereka dlm hati kata ” Cilaka betul si CW ni la” 😂😂😂😂

Jahat i kan usik2 mereka.

sumber rujukn chefwan58

img_2151.jpg

Harga RM2 Tapi Hanya Berlaukan Sayur Goreng Di Sekolah Rendah

img_2194.jpg

Kemiskinan Melampau Di Hong Kong Sehinggakan Penduduk Tinggal Di Rumah Seluas Bangsal