in ,

Huawei P20 PRO Pearl White – Menyasarkan Pencinta Warna Putih

HUAWEI P20 PRO PEARL WHITE

Pernah terdetik dalam hati untuk memberikan telefon pintar Huawei kepada tersayang tapi hajat tak kesampaian lagi? Sekarang adalah masa yang sesuai untuk anda mengotakan impian itu kerana HUAWEI P20 PRO PEARL WHITE kini telah mula ditawarkan di Malaysia.

Seperti yang kita tahu, HUAWEI merupakan jenama telefon pintar yang terkenal dan digunakan secara meluas tak kira siapa dan umur. Dan ini sebabnya mengapa telefon pintar HUAWEI P20 PRO PEARL WHITE tidak patut diragukan. Buat pengetahuan anda, HUAWEI tersenarai dalam top 500 syarikat teknologi terbaik di dunia.

Untuk rekaan dan spesifikasi, HUAWEI P20 PRO PEARL WHITE hadir dengan skrin 6.1-inci OLED, cip Kirin 970 dengan teknologi AI, memori 6GB RAM, dan bateri berkapasiti 4000mAh, serta sokongan kalis air IP67. Kamera HUAWEI P20 PRO PEARL WHITE berjenama Leica ini dikatakan antara kamera terbaik pada peranti mudah-alih sehingga ke hari ini.

Secara keseluruhan, HUAWEI P20 PRO PEARL WHITE adalah antara telefon pintar yang baik. Sekiranya boleh memilih, semestinya ramai yang akan memilih telefon pintar HUAWEI P20 PRO PEARL WHITE sebagai pilihan mereka kerana tawaran PEARL WHITE ini adalah amat terhad kepada 500 unit sahaja dan tidak lagi dijual selepas ini. Telefon pintar ini juga wajib dimiliki kerana reka bentuk yang ringkas dan kemas, mudah digunakan serta berwarna PEARL WHITE! Ceriakan orang tersayang anda dengan HUAWEI P20 PRO PEARL WHITE ini.

Dengan telefon pintar baru ni, nescaya gambar-gambar Instagram akan jadi lagi popular kerana dengan bantuan kamera terbaik HUAWEI P20 PRO PEARL WHITE.

Kepada pengguna Astro, berita baik untuk anda! Jika anda berminat untuk memilikinya, masa ini adalah yang paling sesuai kerana Huawei menawarkan rebat RM200. Bagaimana? Mudah saja. Tebus 200 poin dari Astro Circle Points anda dan masukkan kod rebat yang diberikan sewaktu pembelian nanti. Anda boleh dapatkan telefon pintar ini di mshop.huawei.com dengan harga jualan serendah RM2749(harga jualan asal RM2949) sahaja. Dapatkan segera sementara masih ada!

What do you think?

1 point
Upvote Downvote
1537253134771

Biodata Aeril Zafrel

1537416237616

Biodata Ismail Izzani