in

9 Perkara Yang Lelaki Suka Pada Wanita

8ec09f39-8a97-4c2a-8fc7-4a2cd52ea25f-9763-0000091dedf3c997

Kebanyakkan kaum wanita pasti sering terfikir bahawa lelaki hanya akan terpikat kepada bentuk badan wanita semata-mata. Haaa siapa kata? Dusta!

Untuk pengetahuan anda, ada 9 perkara yang boleh membuatkan seseorang lelaku itu tertarik dengan wanita. Nak tahu apa dia? Jom kita teruskan membaca!

Morning stretches

Percaya tak, wanita yang baru lepas bangun tidur adalah lebih seksi berbanding wanita yang memakai skirt pendek? Lelaki gemar melihat wanita yang bangun dari katil dan menggeliat. Bagi lelaki, wanita seperti ini lebih bersikap defensive dan terbuka. Katanyaaaa!!

Messy hair

Bagi lelaki, mereka sangat suka melihat keadaan rambut yang natural. Maknanya, bukan yang terlalu dandan rambut. Rambut yang tidak terurus lebih memikat pandangan lelaki. Gitcheww!

Naked face

Kebanyakan lelaki gemar melihat wanita dalam keadaan naked face tanpa sebarang solekan. Solekan yang tebal juga kadangkala membuatkan lelaki terpaksa angkat kaki blah dari anda!

Rounded stomach

Perut yang langsing dan rata bukanlah diidamkan oleh seorang lelaki daripada wanita yang dicintainya. Marilyn Monroe pernah berkata, “Seorang wanita tanpa perut adalah seperti sebuah rumah tanpa balkoni.”

Wrinkles

Masalah kulit berkedut sangat digeruni oleh kaum wanita.Tetapi, lelaki merasakan garisan-garisan kedut di wajah adalah sangat menarik. Bagi mereka, kedutan itu sebagai tanda kematangan dan kebijaksanaan mereka.

A good appetite

Lelaki tidak suka kepada wanita yang terlalu menjaga pemakanan ketika keluar makan bersama mereka tetapi harus diingat, jangan makan terlalu banyak pada first date.

Berkaca mata

Memakai kaca mata di usia muda memang sesuatu yang melecehkan, tetapi tahu tak bahawa wanita berkaca mata akan tampil lebih hot dan seksi? Bukan itu sahaja, wanita yang memakai kaca mata ini juga lebih mendapat perhatian lelaki.

Maxi skirts

Walaupun lelaki gemar melihat kecantikan kaki wanita, tetapi dengan menggayakan maxi skirt ini juga mampu membuatkan mereka jatuh hati kepada kecantikan anda.

Bare feet

Kebanyakan lelaki merasakan wanita kelihatan sangat seksi apabila berkaki ayam. Bagi mereka, jika wanita itu berkaki ayam, ia akan dapat menarik perhatian kaum lelaki.

So macam mana? Agak-agak anda sebagai kaum wanita bersetuju tak dengan point di atas? Ehem!

Sumber : Remaja

530168ab-7f28-4aea-8491-1b6e6b81e108-9763-000009084e686219

Lelaki Sebagai Ketua Keluarga Wajib Buat Perkara Ini Sebelum Masuk Rumah Baru

img_8461

Najib Dedah Siapa Pemegang Saham Gamuda. MRT2 Ditamatkan Kerana Kroni?