in ,

Aina Mardhiah Vs Neelofa

FB_IMG_1540824833138
(Sumber: Laman Facebook Aina Mardhiah)

ALAMAK! Baju sama? Siapa tiru siapa ni? Ikut kata Aina Mardhiah dalam posting FB nya pada 22 Oktober 2018 berbunyi “ Hai Neelofa kenapa you tiru baju ai ? Ai beli baju ni kat Aeon je”. Sudah… Siapa nak jawab ni?

(Sumber: Laman Facebook Aina Mardhiah)

Sebenarnya Aina Mardhiah dah beli baju ni dan pakai dari tahun lepas lagi.
Masih ada dalam simpanan tapi dah koyak “ keti” katanya. Ini ayat yang dijawab di ruangan komen bila kawan-kawan bertanya. Ramai jugalah kenalan yang muncul di ruangan komen disebabkan kes baju sama dengan Neelofa ni.

(Sumber: Laman FB Aina Mardhiah)

Menurut Aina Mardhiah @ Aina Mardhiah Sultan Sirajuddin, dia membeli baju tersebut di Aeon Mall sahaja dengan harga RM35, tetapi kainnya bagus dan selesa dipakai. Bila ada yang mengusik dan bertanya siapa pereka fesyen, beliau pun tak tahu.

(Sumber: Laman facebook Aina Mardhiah)

Neelofa pula baru muncul tahun ini dengan baju bercorak sama. Orang biasa-biasa yang meniru pakaian selebriti adalah perkara biasa. Tetapi bila selebriti muncul dengan pakaian yang telah digayakan oleh orang biasa dan dari tahun lepas lagi, adakah ini dikira Neelofa meniru Aina Mardhiah? Nak kena Tanya Neelofa ni…

Siapa tak kenal Neelofa, yang dianggap selebriti hebat dan berjaya. Pencapaian peribadinya memang sangat cemerlang. Neelofa juga dikenali sebagai icon fesyen. Sementelah lagi dia mengusahakan Naelofar Hijab.

Bila terjadi kes siapa tiru siapa begini, adakah Neelofa terlalu sibuk atau tidak peka? Atau adakah ini bermakna Aina Mardhiah lebih peka dari Neelofa?

Apa pendapat anda?  Kongsikan dalam ruangan komen di bawah!

Cas Telefon Huawei Lebih Mudah Dengan Pengecasan Tanpa Wayar

Jika mahu diikutkan teknologi terkini memang tidak terkejar dibuatnya. Apatah lagi mahu memilikinya. Namun tidak mustahil untuk dapatkan semuanya jika ada keinginan dan usaha. BACA: Huawei P30 Dan P30 Pro Bakal Menjengah Di Pasaran Malaysia Bermula 6 April Ini! Semalam Huawei melancarkan siri 'P' terbaharu mereka, P30 dan P30 Pro disamping memperkenalkan beberapa peranti hebat lain.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote
632394_L

Aplikasi Yang Anda Perlu Muat Turun Untuk Merancang Percutian Anda

3-37

Biodata Tasha Manshahar