in ,

[FOTO] “Kalah Kuku Perempuan Haha”- Ramai Terpesona Lihat Kuku Fattah Amin Berseri

fattah

Selebriti popular Fattah Amin dan Nur Fazura merupakan antara pasangan yang sering sahaja menjadi perhatian malah setiap perkembangannya pasti peminat-peminat ingin tahu. Mana tidaknya, soal kuku Fattah Amin juga kini menjadi isu menerusi Instagram.

BACA: [VIDEO] “Weh Jealousnya…”- Lara Alana Berenang Sampai Tersenyum Dipuji Power

Sama cantik, sama padan

View this post on Instagram

Red carpet vibe with the wife.

A post shared by Fattah Amin (@fattahaminz) on

Menjadi salah seorang tetamu bagi segmen Johara Pagi Era, Fattah Amin kini berjaya mencuri tumpuan peminat apabila foto kukunya dimuat naik menerusi Instagram Era sehingga ada yang terpesona melihat kecantikan kukunya mengalahkan perempuan sehingga menerima pelbagai komen daripada netizen.

Tetamu Johara Pagi Era

Kuku pula jadi perhatian

Fazura merupakan antara selebriti wanita dikagumi dan sangat penyanyang dengan Fattah Amin sejak mereka berkahwin sehingga ada beranggapan bahawa Fazura yang membantu Fattah memiliki kuku secantik itu.

Rata-rata netizen terpukau melihat kuku Fattah yang cukup bersinar menerusi foto dikongsi sehingga ada yang membandingkan dengan diri mereka.

Kuku i tak macam tu

Berkilat nau nau..kalah kuku perempuan

Wow

Sumber: Era Je

Telefon Pintar Harga Bajet! Wajib Jadi Milik Anda Tapi Apa Yang 'Best' Pasal HONOR 10 LITE?

Jika anda tercari-cari telefon, pastinya yang sangat diinginkan anda dalam satu telefon pintar yang mana dalamnya memiliki kecanggihan yang luar biasa bukan? Yang difikirkan, harga ribuan ringgit saja dapat penuhi keinginan anda namun anda salah kerana dengan hanya telefon pintar HONOR 10 LITE, anda akan rasai satu kecanggihan yang luar biasa dengan harga yang sangat murah!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote
jihan

“Lain Macam, Sepanjang 5 Tahun…”- Luahan Jihan Muse Sayu Lihat Aura Zamani Jadi Tumpuan

FRT352101

Malaysia kini boleh memiliki dan merasai Vivo Fairy Pink V11i