in

Tangkap Gambar Dengan Lebih Kreatif Menggunakan Vivo V11 Dan Vivo V11i

Vivo-V11-Pro-2-1

Selfie telah menjadi trend dan tidak asing bagi kita, lihat saja lah sosial media seperti Facebook dan Instagram rakan-rakan kita. Tipulah kalau tiada muat naik gambar selfie. Masing-masing bersaing untuk menonjolkan diri dengan mengambil gambar muka sendiri menggunakan telefon mudah alih mereka. Hanya perlu tekan butang kamera dan memuat naiknya ke media sosial.

Baca sini untuk spesifikasi penuh VIVO V11 Dan V11 PRO

Khusus untuk yang kuat berselfie, kini tiba masanya untuk anda meningkatkan tahap selfie anda

Nak nampak cantik semasa selfie ini tak perlu sangat bersolek tebal, rambut ikal yang buat perubahan ketara di wajah anda. Sesiapa pun akan kelihatan super hebat berselfie dengan bantuan bahan tambahan dalam gambar selfie mereka.

1. Bahan: Bingkai Foto + Daun atau Ranting Kayu + Ais

Seterusnya, dapatkan AIS dan letakkan di atas Kaca Penutup Bingkai Gambar. Korang boleh susun untuk dapatkan corak yang macam mana. Biar je ais tu cair sedikit, tak perlu ganti sebab nanti korang akan dapat kesan yang cantik pada gambar. Pastikan ada ruang kosong sedikit ditengah-tengah kaca penutup tu.

Seperti dalam gambar, set up bingkai foto, letakkan ais dan daun/ranting atas bingkai foto. Biar ais tu cair sedikit, step terakhir, Bahagikan air kepada dua bahagian, kosongkan di tengah.

2. Bahan: Pancaran Laser

Seperti yang ditunjukkan dalam video, gunakan pancaran cahaya dalam warna yang pelbagai untuk mencapai kesan berseri. Untuk kesan pelangi, sinarkan lampu suluh melalui sekeping kaca telus. Sengetkan kaca sedikit ke kiri atau kanan untuk mencapai kesan pelangi.

3. Bahan: Pembalut Makan dan Penyembur Air

Pegang pembalut makan dan semburkannya dengan air. Pegangkannya 12 inci dari muka anda dan ambil gambar selfie anda

Vivo V11 / V11i adalah telefon pintar terbaru dari Vivo Malaysia. Telefon pintar dilengkapi dengan keupayaan AI yang membantu para pengguna menangkap gambar sempurna tidak kira di mana waktu dan tempat anda berada. Teknologi Pengimbas Cap Jari Dalam Paparan V11 memudahkan anda untuk membuka kunci telefon melalui skrin. Telefon pintar ini boleh didapati dalam dua versi; Starry Night dan Nebula mengikut kesesuaian anda. V11 dengan skrin paparan Super AMOLED dan kedua-dua V11 & V11i dilengkapi dengan Paparan Halo FullView. Bagi pemproses, V11 datang dengan Snapdragon 660 AIE dan 6GB RAM manakala V11i dilengkapi dengan MediaTek P60 dan RAM 4GB. Kedua-dua telefon menyediakan ROM 128GB yang membawa anda simpanan yang lebih besar.

Untuk maklumat lanjut, boleh lawat laman web rasmi Vivo Malaysia

Telefon Pintar Harga Bajet! Wajib Jadi Milik Anda Tapi Apa Yang 'Best' Pasal HONOR 10 LITE?

Jika anda tercari-cari telefon, pastinya yang sangat diinginkan anda dalam satu telefon pintar yang mana dalamnya memiliki kecanggihan yang luar biasa bukan? Yang difikirkan, harga ribuan ringgit saja dapat penuhi keinginan anda namun anda salah kerana dengan hanya telefon pintar HONOR 10 LITE, anda akan rasai satu kecanggihan yang luar biasa dengan harga yang sangat murah!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote
9a4c8bd2-46e4-4bff-b190-4e0547aa52c0-4072-00000337d46a6cf3

Harga iPhone XS dan XS Max Pasaran Malaysia, Kini Boleh Ditempah Melalui Laman Rasmi Apple

nabilvsbadriah

“Nasiblah Ada Si Nabil Layan…”-Siti Badriah Dipuji Sangat Sopan Tapi Tarian Nabil Jadi Perhatian