in ,

“Wehh!! Oh My God!! That’s My Daughter!! Yes Yes…”- Nabila Huda Terharu Lihat Anak Wakili Malaysia Ke Korea

nabila

Selebriti Nabila Huda, sememangnya antara wanita yang mempunyai bakat besar dalam bidang lakonan. Mana tidaknya, setiap drama yang menampilkan Nabila pastinya ramai penonton memujinya kerana kesungguhan dalam menghayati sesuatu watak. Dalam kesibukkan berlakon pula, sebenarnya Nabila memiliki suami dan anak yang membuatkan beliau sentiasa bahagia.

BACA: [VIDEO] “Adat Ketimuran “Malu” Semat Dalam Diri…”- Nazim Luah Rasa Krik-Krik Bila Berlakon Babak Intim

Keluarga bahagia Nabila

Terbaru, Nabila berkongsi satu moment indah anaknya dikenali sebagai Keisha yang berjaya membuatnya terharu melihat kejayaan yang kini berada di Korea. Satu-satunya anak Nabila itu telah memasuki pertandingan gimnastik bagi mewakili negara yang kini berusia 8 tahun.

Pastinya, kejayaan anaknya itu membuatkan Nabila seorang yang dikenali sebagai seorang yang sempoi turut sebak dan beliau juga berkongsi rasa itu kepada pengikut-pengikutnya di Instagram.

That’s My Daughter!!

You made it sayang! I’m so proud

Antara pujian dan sokongan netizen terhadap anak Nabila yang sangat membanggakan para peminat apabila melihat perkembangan Keisha.

Hebat Keisha

Sumber: Nabila Huda

Cas Telefon Huawei Lebih Mudah Dengan Pengecasan Tanpa Wayar

Jika mahu diikutkan teknologi terkini memang tidak terkejar dibuatnya. Apatah lagi mahu memilikinya. Namun tidak mustahil untuk dapatkan semuanya jika ada keinginan dan usaha. BACA: Huawei P30 Dan P30 Pro Bakal Menjengah Di Pasaran Malaysia Bermula 6 April Ini! Semalam Huawei melancarkan siri 'P' terbaharu mereka, P30 dan P30 Pro disamping memperkenalkan beberapa peranti hebat lain.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote
1283140_L

Inilah Malaysia Baharu

che ta

Selepas 6 Hari Jatuh Sakit, Kini Anak Che Ta Boleh Keluar Wad Buat Peminat Lega