in

Wow! Fungsi Camera Vivo V11 & V11i Mampu Sempurnakan Anda

vivo v11 Pro

Bercakap mengenai telefon pintar, Vivo antara jenama yang sering berada difikiran bukan? Kini Vivo Malaysia memperkenalkan anda dua telefon pintar terbaru iaitu Vivo V11 dan Vivo 11i yang mampu memenuhi kehendak anda apabila dilengkapi teknologi AI.

Rata-ratanya membeli telefon pintar inginkan pulangan yang terbaik apatah lagi berkaitan dengan camera yang boleh memberi hasil menarik dan super wow buat anda. Tidak memerlukan jenama iPhone, kini dua jenis telefon pintar ini mampu memberikan anda ‘perfect shot & perfect selfie’ sehingga menjadikan anda bergelar pakar juru foto.

27abd7d4-388b-4e9a-b945-565c758d06d7

Inilah kenikmatan yang dapat anda peroleh apabila menghadapi dua situasi yang mampu dipenuhi dengan hanya menggunakan Vivo 11 dan Vivo 11i apabila kedua camera ini mempunyai kecanggihan awesome yang tidak membuatkan anda kecewa!

Kuasa AI dimiliki Vivo 11 telah hadir dengan memberikan bantuan super power kepada pengguna untuk menangkap momen gambar yang cukup sempurna. Telefon pintar ini menawarkan dwi kamera belakang gabungan 12MP + 5MP malah dilengkapi dengan Dual Pixel Sensors yang peka dengan cahaya sehingga mampu membuatkan anda mencipta pengalaman yang lebih sempurna.

be9be3f8-5ac4-47cf-ab97-192f03770513

Jika telefon pintar anda sebelum ini tersangkut dalam keadaan gelap, namun dengan Vivo 11 dan Vivo 11i ini, ia tidak lagi menyusahkan anda untuk edit semula bagi menjelaskan tangkapan anda.
Bukan sekadar tangkapan biasa, tapi mampu membawa anda ke dunia seram sebenar apabila dapat menangkap hasil terbaik! Jom layan video berdasarkan kisah sebenar ini yang telah dibawa oleh Team Theatre. Jerit dan teriak, biarkan mimpi ngeri bermula.

Haunted tapi tetap perfect shot! Wow

Bukan sahaja itu, telefon pintar ini juga dicipta bagi yang gemar swa foto. Malah anda juga suka memuat naik gambar? Maka Vivo terbaru ini memperkenalkan kepada anda kamera hadapan dengan resolusi 25 MP sehingga mampu menyempurnakan selfie anda supaya lebih kelihatan menarik dan wow! Ini pastinya camera AI selfie dapat membantu anda untuk menghasilkan tangkapan gambar dengan pengecaman terbaik.

Tidak hanya itu, dengan camera ini anda akan lebih nikmati suasana dengan sangat gembira apabila dapat melihat perfect selfie daripada camera Vivo V11 dan V11i. Jika sebelum ini, gambar anda tidak sempurna dan menakutkan? kini tidak perlu risau lagi dengan memilih telefon pintar ini dengan segera!

Saksikan dan nikmati pula video ini yang pasti buat anda terbahak dengan menonton momen paling kelakar antara seorang bayi dan Nanny Angelima.

Nanny berwajah lucu dapat perfect selfie! Meletop

What do you think?

0 points
Upvote Downvote
05193A97-9F60-461C-863B-D10E09ACE945

Pengguna iOS Tidak Lagi Boleh Muat Turun Tumblr

fasha

[FOTO] Wow! Sah Bertunang, Penampilan Fasha Sandha Cantik Menawan