in

AngryAngry CryCry CuteCute LOLLOL LoveLove

Hebat! Ketahanan Fungsi Huawei Mate 20 Pro, Matebook X Pro & Watch GT Penuhi Keperluan Hidup Anda

page

Jika anda ingin tahu? bagi pencinta gadjet, rata-ratanya memilih Huawei untuk menjadi pilihan mereka, pastinya fungsi yang dimiliki dalam setiap produk Huawei sangat menepati syarat untuk anda kelihatan lebih bijak apabila Huawei memiliki kecanggihan super luar biasa yang tidak dinafikan lagi.

Bagi untuk terus hidup dalam dunia serba moden, anda perlu miliki tidak hanya satu tapi pelbagai jenis gadjet untuk diri sendiri mahupun keperluan kerja anda. Dan jika itu yang anda mahukan, ini dia 3 jenis produk Huawei yang buat anda tidak menyesal apabila pelbagai fungsi diserlahkan bagi memenuhi keperluan anda iaitu menerusi Huawei Mate 20 Pro, Huawei Matebook X Pro dan juga Huawei Watch GT. 

sdr_vivid

Bagi yang sedang tercari-cari telefon pintar yang super wow dengan memiliki fungsi hebat maka Huawei Mate 20 Pro ini wajib jadi pilihan. Jika anda ingin tampil elegan dan bergaya, dengan Huawei ini anda boleh memilih warna utama emerald green dan twilight yang pasti buat anda jatuh cinta apabila corak optic hyper elegan dicipta khas untuk beri cengkaman tangan yang lebih baik. Skrin ditawarkan telefon pintar ini curve oled dan slim malah tambah menarik dengan reka bentuk kamera empat titik ikonik, ringkas sekaligus menampilkan anda seorang yang lebih memukau.

Bagi anda yang gemar swafoto tapi foto kelihatan kurang menarik sehingga terpaksa diambil banyak kali malah perlu di edit, namun tidak lagi jika menggunakan Huawei Mate 20 Pro apabila ia dilengkapi dengan kamera yang memastikan foto anda sentiasa kelihatan terbaik kerana telah mendapat pengiktirafan pemandangan AI, leica lens Ultra-Wide. Jadi tak perlu susah-susah nak edit.

Tidak hanya itu, anda pasti teringin hasilkan video bukan? dengan Huawei Mate 20 Pro ini menawarkan anda satu teknologi video dunia pertama dengan sokongan Warna Potret AI apabila ia dapat pastikan rakaman anda satu yang luar biasa meskipun menggunakan kamera telefon pintar. Malah ini satu kecanggihan yang perlu dimiliki untuk juru video!

qrf_vivid

Jika anda perlu sentiasa menggunakan telefon pintar, sering membuka pelbagai aplikasi sehingga memerlukan masa yang agak lama maka masalah yang bakal dihadapi anda adalah masalah ketahanan bateri bukan? Jadi tukarlah dengan segera Huawei Mate 20 Pro ini kerana apa yang paling utama dalam pemilihan gadjet adalah melihat dari segi kekuatan bateri.

Situasi yang mana tidak dapat dielak juga apabila anda keletihan sehingga terlajak tidur dan tentu anda lupa untuk mengecas telefon bukan? Adui, mulalah anda akan rasa stress tak tentu pasal!

Tapi anda tidak perlu risau lagi dengan Huawei Mate 20 Pro ini telah dilengkapi dengan supercharge 2.0 dengan 70 % dikenakan hanya dalam masa 30 minit sahaja! Maknanya, ketika waktu anda bersiap tu masih sempat saja untuk anda mengecas telefon.

Bukan itu saja, Huawei Mate 20 Pro menawarkan pengecasan tanpa wayar 15W dan tercepat di dunia malah songsang tanpa wayar. Jadi masalah lupa charge atau penggunaan tanpa henti pun boleh diselesaikan kerana fakta hebat untuk anda ketahui iaitu bateri Huawei Mate 20 Pro sangat tahan lama dengan 4200mAh, awesome bukan? Tak perlu tunggu lama tapi dapat guna dengan sepuas hati!

Menarik lagi, pengguna telefon pintar ini akan menikmati keistimewaan seperti VIP! Ia daripada rakan Huawei VIP seperti Malaysia Airline, Sheraton Imperial Group, Aerocentric, Plaza Premium Lounge, Auto Bavaria dan banyak lagi.

qrf_vivid

Selain hasilkan telefon pintar juga, Huawei turut mempunyai tawaran hebat menerusi laptop Huawei Matebook X Pro. Jangan risau dan anda boleh tarik nafas lega kerana tidak hanya specific menarik dan canggih sahaja ditawarkan! tapi laptop Huawei ini tahan lama tentunya.

Ia hadir dengan reka bentuk ‘full view’ dengan nisbah badan sehingga 91 %, resolusi paparan yang dimiliki Huawei Matebook X Pro ini adalah 3K (3.000 x 2.000), mutalic Uni- Body dan beratnya 1.33 kg dengan ketebalan 14.6mm yang mana menjadi satu inovasi teknologi memudahkan kehidupan anda yang telah dihasilkan mengikut perkembangan teknologi sebenar. Paparan skrin akan lebih jelas tambah akan memudahkan  lagi kerja anda!

sdr_vivid

Laptop anda seringkali bermasalah? lambat proses sehingga membuang masa begitu saja, sudahlah nak cepat! Kalau tak ingin terima nasib yang sama setiap hari maka tukarlah kepada laptop Huawei Matebook X Pro. Laptop mewah ini dicipta untuk memberi keupayaan pemprosesan yang lebih cepat dan lebih kuat disamping grafik juga cukup power bagi pereka mahupun gamers.

Tambah pula sebelum ini, anda tetap perlu menggunakan laptop dengan tangan yang tidak selesa? malah kerja pula menghempap anda untuk disiapkan dengan segera. Namun kini dengan Huawei Matebook X Pro, anda tidak perlu susah-susah lagi kerana ia menawarkan One Touch Botton untuk masuk dengan sesuka hati dengan hanya menggunakan hujung jari saja tau! Cepat, selesa dan mudah.

sdr_vivid

Anda juga sering dikhianati ketika berkerja sehingga perlu berahsia? Al maklumlah, dunia kini penuh persaingan, sekali anda tersilap langkah sukar untuk berundur semula. Jangan ragu-ragu lagi dengan Huawei Matebook X Pro ini! Kerana ia memberikan anda pengalaman pintar apabila dilengkapi kamera tersembunyi. Pastinya untuk keselamatan privacy buat anda. Jadi, kerjalah dengan keadaan selesa.

Bukan itu saja, anda juga dapat menggunakan Share Huawei dengan sangat mudah. Masa mengejar anda? aplikasi ditawarkan dengan Huawei Matebook X Pro ini dapat menjimatkan masa apabila ia memberi kelajuan super fast. Malah laptop serba mewah ini juga hadir dengan quard speaker untuk memastikan anda mendengar sesuatu yang baik! Untuk panggilan jarak jauh dan juga ditawarkan system bunyi Dolby Atmos bagi memberikan pengalaman hebat.

Tidak hanya itu, Huawei juga memperkenalkan untuk anda jam pintar Huawei Watch GT yang miliki kecanggihan luar biasa. Sering beraktiviti dan ingin seiring dengan kemajuan teknologi, maka Huawei Watch GT ini satu pilihan yang bijak.

ptr

Ketika sedang beraktiviti, anda akan memilih jam pintar bagi menemani anda setiap hari supaya tidak perlu memegang telefon. Wow sangat mudah bukan?

Tapi pastinya anda akan sibuk dengan aktiviti sehingga terlupa tentang bateri jam pintar anda yang perlu dicas. Tapi itu bukan masalah anda lagi kerana Huawei Watch GT dihadirkan dengan ketahanan bateri selama 14 hari lamanya bagi kegunaan normal untuk anda dimana sahaja.

ptr

Jika anda juga seorang yang hardworking ? Huawei Watch GT menawarkan anda satu jam pintar yang dilengkapi dengan TruSeen 3.0 bagi memberikan pemantauan kadar jantung anda dengan lebih baik. Tidak hanya itu, ia juga memiliki kedudukan satelit 3 dengan lebih cepat dan lebih tepat.

Bagi yang gemar melakukan aktiviti luar malah suka bercuti bagi merehatkan diri maka jam pintar ini juga telah dilengkapi ketahanan 5ATM dengan melakukan aktiviti berenang yang disokong hebat Huawei Watch GT. Miliki segera dengan penetapan yang lebih tepat dan cepat serta kesesuaian mod sukan yang pelbagai.

Jika anda seorang pencipta gadjet, pastinya anda amat mementingkan produk yang tidak hanya membuatkan anda tampak bergaya tapi tentu sahaja dengan fungsi yang mana dapat menjaga ketahanan  diri.

Daripada masalah ketahanan bateri sehinggalah tentang pemilihan yang memiliki fungsi yang tampak lagi hebat, maka cepat dapatkan Huawei Mate 20 Pro, Matebook X Pro & Watch GT.

Malah jika anda juga ingin rasai mood yang jauh lebih baik berbanding sebelum ini yang mana ketika bekerja atau bercuti bersama keluarga maka rebutlah tiga produk ini untuk memberikan pengalaman lengkap untuk anda mengekalkan gaya hidup yang lebih sihat dengan fungsi hebat bagi diri sendiri mahupun keluarga anda!

Cepat rasai pengalaman dengan gadjet Huawei! Terjah laman Huawei untuk dapatkan maklumat lanjut bagi proses pembelian dengan mudah di https://shop.huawei.com/my/index.html atau anda boleh ke halaman Facebook Huawei untuk dapatkan Huawei Mate 20 Pro, Matebook X Pro & Watch GT.

What do you think?

-7 points
Upvote Downvote
64DDC9AA-57FE-4C9A-BD8C-401E6FF4DDCF

Rebut Peluang Menangi Proton Saga dan Wang Tunai Dengan Pembelian Telefon Pintar Vivo!

1

WOW, VIVO Berkerjasama Dengan PUBG Mobile Malaysia 2018, Hadiah RM 60,000 Untuk Dimenangi!