in

‘Kedai Bergerak’ Dalam KLIA?

food buggy 1

Kebiasaannya kita melihat buggy, kenderaan ringan beroda empat digunakan untuk membawa penumpang dari satu lokasi ke lokasi lain dengan jarak yang dekat. Namun berbeza dengan buggy yang disediakan di dalam KLIA ini.

Ia digelar Food Buggy. Kenderaan yang digunakan untuk membawa ‘kedai’ snek terus kepada anda. Wah, kalau lapar mahu lapik perut dapatkan sahaja perkhidmatan ini. Food Buggy menjual makanan ringan seperti roti, pastri, minuman sejuk serta panas.

food buggy 2

Kalau sebelum ini saat anda terasa macam mahu ‘mengunyah’, kena ke kedai berjalan kaki. Adoi, letihlah pulakan? Dengan adanya Food Buggy ini semestinya ia satu idea yang memberikan manfaat kepada semua pengguna KLIA.

food buggy 4

Food Buggy akan berlegar-legar di sekitar Terminal Dosmetik, KLIA dari jam 7 pagi hingga 11 malam setiap hari.

Cas Telefon Huawei Lebih Mudah Dengan Pengecasan Tanpa Wayar

Jika mahu diikutkan teknologi terkini memang tidak terkejar dibuatnya. Apatah lagi mahu memilikinya. Namun tidak mustahil untuk dapatkan semuanya jika ada keinginan dan usaha. BACA: Huawei P30 Dan P30 Pro Bakal Menjengah Di Pasaran Malaysia Bermula 6 April Ini! Semalam Huawei melancarkan siri 'P' terbaharu mereka, P30 dan P30 Pro disamping memperkenalkan beberapa peranti hebat lain.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote
1

Ramai Yang Menitis Air Mata Bila Melihat Video Terakhir Muhammad Adib Yang Dikatakan Seorang..

zul

“B, Love You”- Zul Ariffin Muat Naik Foto Tapi Dibanjiri Komen Perempuan, Lelaki Ini Tegur Mereka Kerana..