in

Rebut Peluang Menangi Proton Saga dan Wang Tunai Dengan Pembelian Telefon Pintar Vivo!

64DDC9AA-57FE-4C9A-BD8C-401E6FF4DDCF

01B9E673-29E1-4F30-A29D-F4C169F85952Dengan pembelian telefon pintar Vivo, anda berpeluang memenangi sebuah kereta Proton saga serta pulangan wang tunai sehingga 100%.

Ikuti langkah ini untuk sertainya:

1. Belanja RM500 dan ke atas dalam satu resit di mana-mana outlet Vivo.
2. Daftar pembelian dan isi borang untuk melayakkan cabutan bertuah.
3. Anda adalah calon untuk menang hadiah utama dan pelbagai hadiah lain dari Vivo.

Menariknya, keputusan cabutan bertuah ini boleh didapati dengan segera. Jadi apa tunggu lagi? Rebut peluang keemasan ini sebelum terlambat!

Tidak tahu mahu memilih telefon pintar Vivo yang mana satu…Semua pun nampak menarik dengan ciri dan teknologi terkini. Kami cadangkan ini dia tiga variasi yang terkini dari Vivo:

1. Vivo NEX, RM2,799

Vivo-NEX-review-front (1)

Vivo NEX, telefon pintar pertama di dunia yang didatangkan bersama kamera hadapan yang boleh disembunyikan. Apabila anda mahu berswafoto, kamera hadapan ini akan melungsur keluar dari badan telefon pintar ini. Paparan skrin 6.59-inci Super AMOLED dengan resolusi HD+ penuhnya pula cukup puas untuk menonton video.

Vivo NEX juga didatangkan dengan ciri teknologi pengimbas cap jari yang terbina pada skrin. Jadi untuk mengaktifkan telefon pintar, hanya imbas cap jari pada skrin. Lebih menarik, telefon pintar ini juga menggantikan pembesar suara tradisional sepenuhnya dengan teknologi soundcasting yang mana pembesar suara dari skrin. Ini bermakna tiada lagi pembesar suara dari lubang-lubang kecil dibina pada badan Vivo NEX.

2. Vivo V11i, RM1,099

E2BC0AD8-A68F-424C-B6F9-1A8E5E2200A3

Sementara itu Vivo V11i pula dilengkapi dengan dwi-kamera gabungan 16-megapiksel + 5-megapiksel yang dapat menghasilkan gambar bokeh yang baik. Bagi pengambilan swafoto yang jelas, kamera hadapannya didatangkan dengan 25-megapiksel.

Telefon pintar ini juga dijana dengan cip pemproses MediaTek Helio P60, memori 4GB RAM dan storan sebesar 128GB. Ia juga dilengkapi dengan skrin 6.3-inci FHD+ dengan rekaan takuk kecil berbentuk titisan air. Baterinya pula 3315mAh dibekalkan dengan sokongan pengecasan pantas 18W dan pengimbas cap jari diletakkan di belakang untuk memudahkan anda menyahkunci telefon pintar ini.

3. Vivo Y81i, RM499

 

Manakala Vivo Y81i didatangkan dengan skrin lebih besar untuk tontonan lebih jelas. Skrin telefon pintar ini menyediakan 15.5% lebih besar daripada telefon lain. Ia turut hadir dengan kamera belakang definisi tinggi 13-MP. Lebih menarik dengan ciri AI Face Beauty yang boleh mengesan jantina, umur, tona dan tekstur kulit serta pencahayaan membolehkan anda menghasilkan gambar lebih menarik dan jelas. Selain itu teknologi Face Access memudahkan anda menyahkunci telefon pintar anda ini.

Selain boleh didapati di outlet Vivo, anda juga boleh dapatkan pelbagai model telefon pintar Vivo yang lain seperti Vivo NEX, V11i, Y9li dan model lain-lain di pengedar yang sah dan rakan kerjasama serta secara online seperti Lazada, Shopee, 11street, Lmall atau di kedai Vivo

What do you think?

0 points
Upvote Downvote
main kucing mati dipijak

“Mana Satu Yang Binatang Ni?” – Netizen Berang Budak Pijak Anak Kucing, Si Ibu Pula Hanya Kuis Pakai Kaki

page

Hebat! Ketahanan Fungsi Huawei Mate 20 Pro, Matebook X Pro & Watch GT Penuhi Keperluan Hidup Anda