in

AngryAngry CryCry CuteCute LOLLOL LoveLove OMGOMG WTFWTF

Rugi RM 50,000! Aliff Syukri Dedah Video Dodi Lari, Kini Ini Yang Terjadi Selepas 2 Hari Hilang!

as

Sekali lagi, Datuk Seri Aliff Syukri ditimba masalah apabila kucing kesayangannya digelar Dodi telah hilang daripada rumahnya yang difahamkan akibat kecuaian pekerja. Malah, usahawan ini turut mendedahkan kerugiaan dialaminya hampir RM 50,000.

BACA: Suka Lelaki Tinggi Lampai, Zahirah MacWilson Bercinta Dengan Aiman Hakim Ridza?

Datuk Aliff juga berkongsi video rakaman ketika kucing jenis Savanah Cat yang lari itu dilaman Instagram miliknya sehingga ia menjadi tumpuan ramai.

Namun, baru sahaja difahamkan kucing kesayangan Datuk Aliff berjaya ditemukan setelah dua hari melarikan diri yang dikhabarkan masuk ke hutan simpan.

Tuhan je tahu betapa happynya kami

“Tuhan je tahu betapa happy nye kami 1 family…Alhamdulillah 2 hari Dodi hilang akhirnya jumpa juga di sebuah hutan..Saya susah hati sebab dia mesti tak makan di luar sebab biasa makan daging dan ayam siap potong. Dia tak biasa duk hutan..dia akan takut..saya minta tolong bomba untuk tangkap. Atas maklumat orang awam yang nampak Dodi tepi jalan..kami dapat menjejaki dia..jumpa dia pun dah tak larat, dah tak ada tenaga sebab tak makan..terima kasih Abang-abang Bomba daerah petaling jaya yang sudi bantu tangkapkan Dodi dibantu staff2 saya juga. kalau lah hilang mahu murang saya setahun sebab dah bela hampir 4 tahun..” ujarnya di Instagram.

Bagaimanapun, Datuk Aliff berkongsi perasaan gembira kepada pengikutnya di Instagram kerana ramai yang ingin mengetahui keadaan kucing kesayangan usahawan ini.

Sumber: Instagram Datuk Seri Aliff Syukri

What do you think?

-13 points
Upvote Downvote
zahirah

Suka Lelaki Tinggi Lampai, Zahirah MacWilson Bercinta Dengan Aiman Hakim Ridza?

mr grey

Tahniah! Kini Tular Foto Eyra Hazali Bertunang Penjaga Gol, Haziq Nazli!