in

AngryAngry CryCry CuteCute LOLLOL LoveLove OMGOMG WTFWTF

Suka Lelaki Tinggi Lampai, Zahirah MacWilson Bercinta Dengan Aiman Hakim Ridza?

zahirah

Terdahulu, pelakon cantik dikenali sebagai Zahirah MacWilson terhimpit kontroversi cinta bersama bekas teman lelakinya, Zul Ariffin. Malah sebelum ini juga, ada pula yang mengaitkan dia sedang bercinta bersama seorang jejaka bernama Nik Iruwan.

BACA: [VIDEO] “Haha Perempuan Semua Takde..”- Lizzy Dibahan Netizen Bila Tengok Bola Sepak Macam..

35373595_1102341836572679_4097083171827351552_n

“Kami tiada apa-apa hubungan. Saya hanya menganggapnya abang dan kawan. Saya tidak takut gosip hubungan dengannya kerana kami memang berkawan sahaja. Saya sebenarnya lebih suka lelaki tinggi lampai,” ujarnya menerusi laporan BH Online.

Menidakkan dakwaan tersebut, kini pula menerusi BH Online, Zahirah dikatakan sedang terpaut hati dengan seorang pelakon lelaki terkenal iaitu Aiman Hakim Ridza. Tambah pula, menurut sumber dikatakan Zahirah menunjukkan sikap mengambil berat terhadap pelakon itu.

Tidak hanya itu, dikhabarkan apabila Aiman turut memuat naik foto gambar makanan dalam Insta Story pula ramai yang meneka ia dihantar oleh Zahirah. Bagaimanapun, perkembangan baru Zahirah menerusi Instagram kini dilihat sedang sibuk shooting filem action terbarunya.

Sumber: BH Online

What do you think?

-4 points
Upvote Downvote
elvina

[FOTO] Tahniah! Datin Elvina Mohamad Selamat Bersalin Seorang Putera

as

Rugi RM 50,000! Aliff Syukri Dedah Video Dodi Lari, Kini Ini Yang Terjadi Selepas 2 Hari Hilang!