in

AngryAngry CryCry CuteCute LOLLOL LoveLove OMGOMG WTFWTF

Sufian Suhaimi Nafi ‘Sindir’ Bekas Tunang Tapi Sebenarnya Ditujukan Kepada Netizen Yang…

sufian

Baru-baru ini, penyanyi Sufian Suhami menjadi sebutan ramai hanya kerana status yang dimuat naik dirinya di Twitter sehingga menimbulkan pelbagai spekulasi netizen yang membuat andaian ia ditujukan kepada bekas tunangnya, Elfira Loy.

BACA: [FOTO] Digelar Princess, Gaun Kahwin Meletop & Sangat Cantik! Elfira Loy Jadi Perhatian!

Bagaimanapun, menerusi Berita Harian kata-kata berbunyi “Menurut kalendar Cina, 2019 adalah tahun babi…Kita tinggalkan di situ saja ya?” telah dinafikan oleh Sufian bahawa ia adalah sindiran buat bekas tunang tetapi ia telah ditujukan buat netizen yang tidak henti mengaitkan dirinya dengan Elfira yang kini sudah berkahwin.

Saya sudah lama ‘moved on’

29740266_420124941791595_7369112815539322880_n

“Saya sudah lama ‘moved on’. Dia (bekas tunang dan kekasih) pun sudah bertemu bahagia. Jadi, tak perlulah nak ungkit lagi kisah lama. Tapi biasalah netizen ni terus-terusan menguji diri saya. Ada yang tagged saya di Instagram, contohnya, sambil memberi komen bukan-bukan.”

Saya rasa tak perlulah jadi begitu..

Sufian berkata netizen sedemikian menguji dirinya kerana ada hal yang sepatutnya tidak berlaku tapi tidak disangkakan ditanya kepadanya.

“Antaranya, ada yang bertanya apakah saya tidak sedih apabila bekas tunang sudah berkahwin. Ada juga yang mahu tahu apa perasaan saya apabila dia sudah bernikah dan bermacam-macam lagi.

Saya rasa tak perlulah jadi begitu..Kenapa hendak kaitkan saya lagi dengan dia? Sebab itulah saya ‘bahasakan’ netizen dengan status di Twitter,” ujarnya kepada BH Online.

Sumber: BH Online

artis

[FOTO] Sekitar Rakan Artis ‘Bergaya’ Di Majlis Resepsi Elfira Loy, Tak Sangka! Che Ta Sampai Buat Pantun..

fasha

“Baru Tunang Ye..”- Gara-Gara Fasha Diangkat Tunang, Ini Kecaman Netizen Tapi Dibidas Semula!