in

AngryAngry CryCry CuteCute LOLLOL LoveLove OMGOMG WTFWTF

[FOTO] Elfira Loy & Suami Bercuti Di Mesir Tapi Netizen ‘Ungkit Kisah Lama’ Dibidas Peminat!

elfira1

Terbaru menerusi Instagram, pasangan sama cantik sama padan iaitu Elfira Loy dan suami, Faris Anuar mencuri perhatian peminat apabila kini difahamkan mereka sedang bercuti di Mesir.

I still think im dreaming, Thanks Habibi..

Pasti sahaja, pasangan ini kelihatan sangat gembira apatah lagi dapat menikmati keindahan Mesir malah Elfira turut berterima kasih kepada suaminya kerana dapat merasai ‘hot air balloon’.

Namun, ada pula netizen yang mengungkit kisah percintaan yang terdahulu Elfira apabila dia mengatakan tentang kejutan helikopter.

BACA: [VIDEO] “Sakit Bahu Saya 3 Kali Kena Hentak..”- Zarina Zainuddin Menangis Lihat Azil! Selebriti & Netizen Doakan Moga..

Bagaimanapun, peminat telah membidas komen individu terbabit yang dikatakan sibuk mengungkit cerita bekas kekasih Elfira iaitu Sufian Suhaimi apatah lagi kedua pihak sudahpun move on.

Lagi hepy kan..

Screenshot_2019-02-12-11-19-10-673_com.instagram.android

Ko ambil la dia..dah nampak kemaruk sangat

Screenshot_2019-02-12-11-19-15-546_com.instagram.android

Elfira menerusi Instagram, tidak ketinggalan berkongsi saat indahnya ketika berada di Mesir malah menulis kapsyen yang berkongsi rasa gembiranya kepada pengikutnya.

Sumber: Elfira Loy

Telefon Pintar Harga Bajet! Wajib Jadi Milik Anda Tapi Apa Yang 'Best' Pasal HONOR 10 LITE?

Jika anda tercari-cari telefon, pastinya yang sangat diinginkan anda dalam satu telefon pintar yang mana dalamnya memiliki kecanggihan yang luar biasa bukan? Yang difikirkan, harga ribuan ringgit saja dapat penuhi keinginan anda namun anda salah kerana dengan hanya telefon pintar HONOR 10 LITE, anda akan rasai satu kecanggihan yang luar biasa dengan harga yang sangat murah!

What do you think?

-27 points
Upvote Downvote
azil

[VIDEO] “Sakit Bahu Saya 3 Kali Kena Hentak..”- Zarina Zainuddin Menangis Lihat Azil! Selebriti & Netizen Doakan Moga..

bapa beli kambing main

“Disebabkan Kambing, Kami Text Hampir Setiap Hari” – Bapa Beli Kambing Guna Duit Anak-Anak Beri Bulanan Buatkan Ramai Netizen Kagum!