in ,

LOLLOL OMGOMG

[VIDEO] “Ni Mesti Kes Salah Hantar Kad Jemputan Ni” – Berdekah Orang Ramai Melihat Lembu Datang Menjamah Dari Pinggan Di Majlis Kenduri!

lembu kenduri main

Cuti umum sambutan perayaan Tahun Baru Cina dan cuti sekolah selama seminggu membuatkan ramai yang mengambil kesempatan mengadakan majlis kenduri. Kebiasaannya majlis kenduri pastilah tuan rumah menjemput sanak saudara dan sahabat handai.

BACA: Majlis Perkahwinan Yang Mahu Mainkan Muzik Dikenakan Lesen RM600

Namun beberapa hari lalu viral satu rakaman dari pemilik akaun Twitter, Shahrul Azwan apabila seekor lembu menghampiri khemah majlis kenduri. Rakaman yang dikongsi itu telah pun ditonton lebih dari 130,000.

Apa yang membuatkan warga Twitter kecoh dengan rakaman selama 40 saat itu adalah lembu itu makan dari satu pinggan di atas meja yang ditinggalkan tetamu. Habis kecoh semua tetamu melihatnya. Tidak kurang juga yang ketawa berdekah-dekah!

Nampak lembu itu macam kelaparan betul tu.

Rata-rata netizen yang menonton rakaman ini turut terhibur.

lembu kenduri 2

Ada juga yang mula buat troll.

lembu kenduri 1

Ada juga yang pelik lembu ini makan ‘kawan’ dia sendiri ke?

lembu kenduri 3

Agak-agaknya lembu siapalah yang terlepas agaknya? Kesian dia kelaparan. Tapi memang rare situasi ini!

Sumber: Shahrul Azwan

Cas Telefon Huawei Lebih Mudah Dengan Pengecasan Tanpa Wayar

Jika mahu diikutkan teknologi terkini memang tidak terkejar dibuatnya. Apatah lagi mahu memilikinya. Namun tidak mustahil untuk dapatkan semuanya jika ada keinginan dan usaha. BACA: Huawei P30 Dan P30 Pro Bakal Menjengah Di Pasaran Malaysia Bermula 6 April Ini! Semalam Huawei melancarkan siri 'P' terbaharu mereka, P30 dan P30 Pro disamping memperkenalkan beberapa peranti hebat lain.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote
achey

[VIDEO] “Tak Sangka Bossku Layan Jugak..”- Achey Terkejut Hafizh Syahrin Layan Lagu Yang Terindah

mandi pet rnr

[VIDEO] “Takda Sivik Punya Orang!” – Wanita Ini Selamba Mandikan Anjing Dalam Bilik Salin Lampin Cetus Kemarahan Orang Ramai