in

CuteCute LOLLOL LoveLove OMGOMG WTFWTF

“Woww Gamba..Haha”- Ulang Tahun Fad Bocey, Ini Yang Dilakukan Abam & Achey! Sweet Tapi..

abam

Sempena ulang tahun pelawak dan penyampai radio terkenal iaitu Fad Bocey, tidak kurang juga rakan-rakan baiknya turut memberikan ucapan khas buat Fad menerusi laman Instagram yang berjaya mencuri perhatian ramai.

BACA: [VIDEO] “Menitik Air Mata Dengar…” – Hari Terakhir Ajak Bersama Hot FM Pagi Ini Undang Rasa Sebak

Ni zaman remaja kita..

Abam di Instagram miliknya bukan sekadar memuat naik foto lama mereka berdua namun kata Abam, ia merupakan foto zaman remaja mereka bersama.

Meskipun, Abam sebenarnya lupa dengan ‘birthday’ rakannya itu namun dia tetap berdoa untuk Fad yang mana menyambut ulangtahun kelahiran semalam.

Bagi netizen, apa yang dilakukan oleh Abam menunjukkan mereka ada ‘best friend forever’. Bagaimanapun, Fad turut meninggalkan komen lucu di posting Abam.

“Wowwwww gamba kauu bam.. hahahaha, apapon lafyuuuu my baby panda musyukk,” kata Fad Bocey.

Moga doa2 baik yang dipohon..

Tidak dilupakan juga, ahli kumpulan Bocey dikenali sebagai Achey turut memuat naik foto lucu Fad di laman Instagram miliknya sehingga membuatkan netizen terhibur.

Mana taknya,foto Fad yang menutup mata yang dikongsi oleh Achey namun dia turut berdoa yang baik-baik buat Fad sempena ulangtahun kelahirannya.

Ingat pasangan suami isteri je sweet? bff selebriti ini juga dipuji sangat sweet antara satu sama lain.

Sumber: Fad Bocey

Telefon Pintar Harga Bajet! Wajib Jadi Milik Anda Tapi Apa Yang 'Best' Pasal HONOR 10 LITE?

Jika anda tercari-cari telefon, pastinya yang sangat diinginkan anda dalam satu telefon pintar yang mana dalamnya memiliki kecanggihan yang luar biasa bukan? Yang difikirkan, harga ribuan ringgit saja dapat penuhi keinginan anda namun anda salah kerana dengan hanya telefon pintar HONOR 10 LITE, anda akan rasai satu kecanggihan yang luar biasa dengan harga yang sangat murah!

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote
main baby iqi

[VIDEO] “Halah..Halah…Comelnya!” – Gelagat ‘Iqi’ Dan ‘Pali’ Cuit Hati Peminat

pagemain suara sherry

[VIDEO] “Wow, Merdunya!” – Peminat Teruja Dengar Suara Sherry Alhadad Menyanyi Minta Keluarkan Lagu