in , ,

AngryAngry CryCry CuteCute LOLLOL LoveLove OMGOMG WTFWTF

Foto Fasha Sandha ‘Sentuhan’ Rizman Ruzaini Buat Ramai Terpesona, Makin ‘Gempak’ Sebab Huawei P30!

Photoshoot_Gown

Sejak kebelakangan ini, persiapan perkahwinan Fasha Sandha dan Aidil Aziz sangat dinantikan oleh peminat. Manakan tak, mereka merupakan diantara pasangan selebriti ‘hot’ pada tahun ini. Tapi pasti ramai yang ingin melihat Fasha menjadi ‘Bride of The Year 2019’ seterusnya?

Mestilah Bride Of The Year 2019’! Fasha telah menggenakan sentuhan Rizman Ruzaini iaitu salah satu jenama fesyen paling terkenal yang mana ia membuatkan Fasha semakin kelihatan cantik! Meletop.

Fasha menerusi Instagram tidak ketinggalan berkongsi sekeping foto yang mana dia sedang mengayakan busana rekaan pereka tersebut. Ramai terpesona tapi disebalik foto dimuat naik Fasha ini dikatakan sekali lagi ditangkap dengan HUAWEI P30. WOW!

Hasil yang cukup cantik!

HUAWEI P30 berjaya menangkap butiran paling ‘rumit’ dari jarak jauh.

Jika sebelum ini ramai terpegun melihat kejelasan foto pre wedding mereka dan Fasha di Instagram sekali lagi memperkenalkan butiran gaun miliknya dengan tiga perbezaan shot yang mengukuhkan lagi kecanggihan HUAWEI P30.

Tambah pula, gaun yang dipakai oleh Fasha menggunakan sentuhan pereka yang tidak dinafikan cukup hebat! Malah menerusi foto itu juga dapat dilihat jahitannya sangat sempurna, kemas dan anggun apatah lagi dilengkapi dengan sentuhan warna yang tepat bagi menyerlahkan lagi seri bakal pengantin ini. Mungkinkah gaun ini yang akan digayakan oleh Fasha nanti?

Satu persatu, sangat jelas!

Photoshoot_Gown

Meraikan cinta dengan keupayaan teknologi yang sangat canggih!

Dengan foto yang pernah dikongsi Fasha sebelum ini yang mana telah dipercayai ditangkap menggunakan siri HUAWEI P30 yang akan datang, ini telah mengukuhkan lagi tahap keupayaan ‘zoom’ berevolusi tinggi yang boleh kita harapkan dari telefon pintar HUAWEI.

Bagaimanapun, HUAWEI P30 diharapkan memiliki kecanggihan seperti HUAWEI MATE 20 yang mana hadir dengan sokongan cip Kirin 980, menyokong RAM berkapasiti 4GB dan 6GB serta memori dalaman sebesar 128 GB selain lebih banyak warna yang menarik serta rekaan yang super awesome.

Apapun, HUAWEI merupakan satu jenama yang sudah tidak perlu diragui, setiap keluarannya cukup memuaskan pengguna. Oleh kerana, hari pelancaran yang berlangsung 26 Mac di Paris, pihaknya kini lebih dekat untuk mengesahkan inovasi mendalam yang akan dimasukkan ke dalam siri HUAWEI P30.

hp30

Jadi dengan bertemakan ‘Rewrite The Rules’, acara tersebut pasti akan mendedahkan ciri-ciri yang lebih menarik dari telefon pintar HUAWEI yang paling dinantikan ini. Bestnya! Sehingga kini pula, kita hanya perlu menghayati foto eksklusif dari sesi fitting pelakon cantik ini  bersama Rizman Ruzaini yang sangat menarik.

Ayuh tonton pelancaran HUAWEI P30 secara langsung dari PARIS malam ini! Ini senarai untuk anda, pelancaran paling dinantikan ini akan bermula pada jam 9 malam bagi waktu Malaysia dan 2 petang bagi waktu Paris.

HUAWEI YouTube @ Huawei Mobile
https://www.youtube.com/c/HuaweiMobile/live

HUAWEI Facebook @ Huawei Mobile
https://www.facebook.com/huaweimobile/videos/390508841773706

HUAWEI Twitter @ Huawei Mobile
https://twitter.com/HuaweiMobile

Guna Aplikasi, Dapat Kumpul RM1.5k. Macam Mana Gadis Ni Buat?

Haa.. zaman sekarang ni siapa je tak suka benda free kan? Ye lah, banyak benda dah naik harga, takkan nak tolak. Percaya tak, kalau admin bagitahu yang korang boleh dapat duit setiap bulan secara free? Ok, ni nak cerita! Admin nampak dekat Twitter ada influencer yang post pasal reward free yang dia dah dapat daripada satu app ni.

What do you think?

-6 points
Upvote Downvote
parodi bollywood main 2

[VIDEO] Parodi Lagu ‘Bole Chudiya’ Versi Kebun Kelapa Ini Memang Lawak!

lelaki kanibal main

Kisah Di Sebalik Lelaki Viral Yang Tidur Ketika ‘Live Interview’ Di Televisyen Sungguh Mengejutkan!