in

AngryAngry CryCry CuteCute LOLLOL LoveLove OMGOMG WTFWTF

[FOTO] “Takde Event Takde Ape..”- Mengidam Nak ‘Make Up’, Cantiknya Mawar Rashid Iras Anak Patung!

Mawar Rashid

Siapa sangka, tiada event dan tiada apa-apa perlu dihadiri namun Mawar Rashid berkongsi tiga keping foto yang sangat cantik dan menyerlahkan seri ibu mengandung apabila dia dikatakan mengidam untuk bermakeup!

Lahai comelnya!

“Tak de event tak de apa, tapi mengidam nak make up and MUA kita pun mengidam nak make-up kita..” ujarnya di Instagram.

Meraih lebih 30 lebih likes daripada netizen, bagi seorang wanita tidak pelik dengan sifat ‘mengidam’ Mawar kerana itu perkara normal yang akan berlaku.

BACA: [FOTO] “Bestnya Dapat Kawan..”- Elfira Loy Beri ‘Kejutan’ Buat Bella Dally, BFF Selebriti Dipuji Ramai!

Malah netizen juga percaya kemungkinan bayi dalam perut Mawar adalah seorang bayi perempuan apabila Mawar mengidam untuk berdandan.

Mesti baby girl ni..

52407449_123729405380063_2291494099196926359_n 54446803_314752055846750_9181482914855773999_n

Berseri-seri mak buyung ni..

Screenshot_554

Tak sabar nak tengok baby..

Screenshot_556Screenshot_555

Sumber: Mawar Rashid

Guna Aplikasi, Dapat Kumpul RM1.5k. Macam Mana Gadis Ni Buat?

Haa.. zaman sekarang ni siapa je tak suka benda free kan? Ye lah, banyak benda dah naik harga, takkan nak tolak. Percaya tak, kalau admin bagitahu yang korang boleh dapat duit setiap bulan secara free? Ok, ni nak cerita! Admin nampak dekat Twitter ada influencer yang post pasal reward free yang dia dah dapat daripada satu app ni.

What do you think?

-5 points
Upvote Downvote
main tersekat kat tandas angkara game

Angkara Terleka Bermain ‘Game’, Budak 6 Tahun Tersangkut Di Dalam Mangkuk Tandas!

lukisan budak darjah main

[FOTO] Bila Murid Tahun 2 Disuruh Lukis ‘Haiwan Imaginasi’…Hasilnya Kreatif Dan Lawak Habis!