in ,

AngryAngry CryCry CuteCute LOLLOL LoveLove OMGOMG WTFWTF

Pencipta PUBG Battle Royale Mulakan Projek ‘Game’ Terbaharu Yang Dikhabarkan Lebih Gempak!

PUBG-Creator-Working-On-New-Project

Pereka permainan dalam talian tidak kira menggunakan komputer mahu pun telefon pintar yang digemari ramai, PUBG dikhabarkan sedang dalam proses membina sebuah permainan baru.

BACA: Hanya Kerana Bermain PUBG, 10 Individu Ditahan Polis!

Genius sebalik permainan PUBG, Brendan Greene membuat pengumuman letak jawatan sebagai pengarah bagi permainan itu dan akan memulakan projek terbaru.

Namun dia masih berada di PUBG Corp dan berkhidmat selaku pengarah perunding kreatif bagi permainan itu. Dari pengumuman tersebut jelas bahawa dia tidak terlalu mempengaruhi PUBG seperti mana dilakukannya semasa proses awal pembinaan permainan itu.

D1jDaHUXcAIxlbM

Malah Brendan Greene turut akan meninggalkan Seoul dan akan ke Amsterdam untuk memulakan projek terbaharu yang diberi nama PUBG Special Projects.

Bagaimanapun masih belum ada lebih maklumat mengenai projek terbaru ini. Berita yang diumumkan Brendan Greene memberikan idea keseluruhan apa yang berlaku.

jj3ehjpyqroj321jdlxn

“Bersama pasukan binaan dan penyelidik permainan, kami akan mengkaji kebolehan baru untuk berinteraksi dan berhubung melalui ruang permainan,” ujarnya.

Malah melalui kenyataan yang dikeluarkan, setelah lima tahun bekerja membangunkan Battle Royale dan ia adalah satu perjalanan yang sungguh menakjubkan. Dia turut memberitahu sedang mencari tempat yang dipanggil rumah dan bermain beberapa jenis game. Bunyinya macam projek terbaru ini lebih menarik!

1974230

PUBG masih menjadi pilihan utama ‘kaki game’ di serata dunia namun oleh kerana persaingan dari judul permainan lain seperti Fortnite membuatkan Brendan Greene untuk memandang lebih jauh dengan bakal mengeluarkan ‘sesuatu’ yang lebih hebat.

Sumber: Slash Gear

What do you think?

-5 points
Upvote Downvote
raysha

“Sebijik Nely..”- Raysha Rizrose Kongsi Foto, Netizen ‘Tertukar’ Nelydia & Uqasha Senrose Pula

main kes pasir gudang

Pasir Gudang Tidak Diisytihar Darurat