in , , ,

LoveLove WTFWTF

RM 37 Sebulan! Hanya Secara Online Dapat ‘Perlindungan’ Perubatan! AXA eMedic Lebih Berbaloi-Baloi

medical

Ada segelintir orang menganggap medical card satu yang tak penting langsung namun sebenarnya anda silap! Mengharapkan pihak company juga bukan satu langkah yang bijak. Anda patut sediakan payung sebelum hujan!

Jangan dah terkena penyakit, baru rasa betapa pentingnya memiliki medical card. Apatah lagi, jika anda seorang yang berkeluarga dan ada anak-anak.

GettyImages-547016475-58fa71bb5f9b581d59137908
Foto carian Google

Segalanya di hujung jari, untuk pengetahuan anda ada medical card yang boleh dimohon secara dalam talian. Cukup mudah bukan? Nak mohon pun senang. Jadi  ayuh kita berkenalan dengan AXA eMedic.

Online Medical Card Yang Pertama Di Malaysia! Klik Sahaja…

pic-1-16

Sungguh hebat! Dunia kini sudah serba canggih, medical card pun boleh dimohon secara online, anda tak perlu susah-susah lagi lepas ni nak kena tunggu lama-lama.

Jadi jika anda sedang mencari medical card bagi pertama kali, AXA eMedic merupakan pelan yang paling sesuai dan sangat berbaloi. Bukan itu saja, AXA eMedic adalah pelan yang sepatutnya anda miliki bagi yang mencari kad perubatan tambahan perlindungan untuk pelan yang sedia ada anda.

Berkaitan harga yang ditawarkan, sangat-sangat murah dan mampu untuk dimiliki anda! Yang bestnya pula, ia sesuai bagi yang berumur 15 hari sehinggalah 39 tahun.

Dengan RM 37 sebulan saja sudah boleh dapat?? Wow!

eMedic-Key-ImagesKids-600×364

Anda pilih AXA eMedic, bukan sekadar mudah dan cepat untuk dimiliki malah ia juga ‘mampu’ untuk anda mendapat medical card dengan harga tak masuk akal. Sangat berbaloi-baloi.

Pasti ada kalanya, anda rasa pembayaran medical card sangat membebankan! Tapi anda tetap akui ia sangat penting untuk keperluan masa hadapan. Dengan AXA eMedic, masalah tu tak lagi membebankan!

Ia disebabkan, AXA eMedic ada menawarkan pelan premium dengan berharga serendah RM 37 sebulan bagi liputan RM 100,000 setiap seorang. Sangat murah ya. Kini anda masih boleh simpan duit selebihnya selain dapat berbelanja dengan sangat selesa!

Tak perlu medical checkup!

Kebaikan-Memiliki-Medical-Card-AXA-eMedic-Seperti-Outpatient-Treatment
Foto carian Google

Paling membuatkan anda rasa rumit prosesnya, pasti kerana perlu membuat medical checkup bukan? Namun tidak perlu jika anda memilih AXA eMedic ini.

Malah anda hanya perlu menjawab soalan yang mudah saja ketika memohon yang mana perlu diisi maklumat peribadi dan membuat bayaran. Terus saja boleh, menggunakan AXA eMedic  anda. Mudah dan cepat!

Pelbagai manfaat berbaloi-baloi untuk anda!

AXA eMedic adalah satu kad perubatan dalam talian yang memastikan anda mempunyai perlindungan yang mampu dimiliki dan mudah diakses. Namun paling penting anda akan dapat banyak manfaat!

Seperti yang anda tahu, AXA eMedic satu perlindungan perubatan cepat, mudah dan berpatutan. Manfaat paling utama yang anda akan dapat adalah diberi perlindungan perbelanjaan hospital di Malaysia saja yang mana termasuklah pembedahan, ambulans, ICU dan ubat-ubatan.

catch-eMedic1-1024×779

Malah bagi kemasukan pula, anda tak perlu bawa wang tunai ke hospital namun ia hanya di panel AXA saja (lihat senarai hospital). Disamping harga bilik hospital juga dilindungi dengan maksimum RM 250 sehari dan pilihan bilik dengan double-bed di kebanyakan hospital.

Sangat best! Keselesaan yang diberi ini bukan semudahnya untuk kita dapat. Jadi, jangan buang masa! Ayuh mohon secara online saja, AXA eMedic sangat mudah.

Opsss, anda masih tak faham? Banyak benda nak tanya? Jangan risau! Anda boleh bertanya dengan pakar eMedic iaitu Michelle yang sentiasa menanti anda ketika memohon medical card online tu.

Bantuan pakar eMedic, Michelle sedia untuk anda!

AXA-eMedic-1

Kalau dah rasa sangat memerlukan, jangan tangguh lagi! Meskipun wang sering menjadi masalah buat anda namun memiliki medical card adalah satu keutamaan.

Anda boleh klik di SINI bagi memohon AXA eMedic dengan lebih mudah. Mengapa anda perlu berbelanja lebih? Sedangkan, AXA eMedic boleh bagi pelindungan dengan harga luar biasa, berpatutan dan cepat malah anda menerima manfaat yang berbaloi-baloi pula tu!

lelaki kanibal main

Kisah Di Sebalik Lelaki Viral Yang Tidur Ketika ‘Live Interview’ Di Televisyen Sungguh Mengejutkan!

buaya lemas main

Bila Netizen Buat Andaian Sendiri Dengan Penemuan Buaya Mati ‘Lemas’, Boleh Berdekah!