in , , , ,

Dengar Cerita Ada Yang Dah Dapat RM500 Dan Promo-Promo Menarik Dengan Pakai Apps Ni, Admin HCL Cuba Siasat!

0367E20E-39A6-4B02-A43A-F72313D8BD26

Haa.. zaman sekarang ni siapa je tak suka benda free kan? Ye lah, banyak benda dah naik harga, takkan nak tolak. Percaya tak, kalau admin bagitahu yang korang boleh dapat duit setiap bulan secara free?

Ini-5-Ciri-Orang-Bermental-Gratisan-yang-Dapat-Merugikan-Anda-Finansialku

Ok, ni nak cerita! Admin nampak dekat Twitter ada influencer yang post pasal reward free yang dia dah dapat daripada satu app ni. Ada yang dapat sampai RM15 sebulan! Dari mana la kan? Rupanya dia guna app nama ForestONE uolss!

Katanya, Februari lepas ada kempen promosi, beli Kad Petronas dapat voucher KFC percuma. Beli voucher Tealive, llaollao dapat diskaun menarik. Bila ajak orang download pakai referral code kita, dua-dua orang dapat RM5.

D3585EC5-438F-4923-8B9E-DF81CEB870E4

Influencer ni pun ajaklah seramai yang mungkin untuk download guna referral code dia. Bulan lepas pula bila orang-orang yang diajak tu belanja, dia dapat RM15 juga! Rupanya RM15 tu 0.1 % & daripada perbelanjaan komuniti yang setiap bulan kita boleh dapat. Untung gila.

Dah redeem semuanya..

1

 

Yeay! Alhamdulillah

3

Admin pun research lah pasal ForestONE ni. Terus baca dekat Facebook, lepas tu cuba download app ni. Rupanya dengan pakai app ni boleh juga enjoy discount & ganjaran untuk perbelanjaan harian.

Sekarang pun tengah buat promo lagi. Kalau kita ajak orang download pakai code kita, dua-dua dapat RM5! Kalau ajak 20 orang untuk download dan register, dapatlah RM100 untuk spend! RM5 tu dapat dalam bentuk F1Vouncher tau. Nilai sama je, terus boleh spend pakai! Berbaloi-baloi.

cara-dapat-uang-dari-hp

Dah la mudah je, ada promo menarik untuk kita guys!

Serius lah? Ada promo rupanya.. selain dapat ganjaran dengan app ForestONE ni, korang juga boleh nikmati promo menarik pada tarikh-tarikh tertentu:

  • Beli kad petronas RM 100 dapat voucher KFC FREE RM5 (Sehingga 15 April sahaja!)
  • Promo-promo Tealive, Starbucks, Zalora & 11 Street (Tealive ada 15% minggu depan dengar cerita, wow!)

Teruja tak uolls? Barang free siapa tak nak kan! Nampaknya, korang kena follow FB page diorang di SINI baru boleh tahu bila promo lain keluar. Korang jangan lupa juga, bila topup RM100/200/300, kita dapat rebate 5% tau. Untuk pembelian pertama dalam tempoh 8 hingga 21 April je.

Orang yang kita ajak download pun kalau dia beli topup, kita dapat rebate yang sama!! Syoknya uolss.

Tak download lagi? Boleh mula dari sekarang!

Amacam guys? Admin tahu sangat korang memang suka part promo ni kan? Bertuahnya rasa sebab admin dapat grab promo-promo diorang. Tak terlambat!

Jadi.. korang jangan lupa download dan daftar app ForestONE ni tau. Free je! Dengan app ni korang boleh nikmati banyak benda. Lepas tu korang ajaklah kawan, adik beradik, sanak saudara. Eh jiran pun boleh!

Jom daftar ForestONE sekarang!

Guna Aplikasi, Dapat Kumpul RM1.5k. Macam Mana Gadis Ni Buat?

Haa.. zaman sekarang ni siapa je tak suka benda free kan? Ye lah, banyak benda dah naik harga, takkan nak tolak. Percaya tak, kalau admin bagitahu yang korang boleh dapat duit setiap bulan secara free? Ok, ni nak cerita! Admin nampak dekat Twitter ada influencer yang post pasal reward free yang dia dah dapat daripada satu app ni.

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote
sweet

“Bagai Pinang Dibelah 400”- Sweet Qismina & Adam Lee Bercinta?

heliza

“Wanita Yang Hebat..”- Heliza Helmi & Keluarga Berpisah Demi Berjuang, Ramai Tabik!