in

CuteCute LoveLove OMGOMG

[FOTO] Syatilla & Shaheizy Timang ‘Baby Girl’ Pula, Sama Tarikh Birthday Mommy Khaty

syatilla

Pasangan sama cantik, sama padan hari ini telah dikurniakan baby perempuan setelah Syatilla Melvin selamat melahirkan anak kedua mereka pada hari ini.

BACA: [FOTO] “Untung You Ringan.. Kalau I, Cirit Dulu Suami I Nak Dapat Angkat”- Netizen

Menerusi Instagram, Syatilla mahupun Shaheizy Sam telah berkongsi berita gembira kepada followers yang mana mereka kini sudah berempat setelah dikurniakan cahaya mata sulung, Syeriv Samheizy pada tahun 2017.

Siapa sangka, mereka kini memiliki anak lelaki dan perempuan. Bagaimanapun, di ruangan komen, rata-ratanya tidak melepaskan peluang untuk mengucapkan tahniah buat pasangan terkenal ini.

Apa yang menarik juga, tarikh lahir anak kedua Shaheizy sangat istimewa kerana ia sama dengan tarikh ‘birthday’ mommy Shaheizy, Khaty Fauziah.

54731531_2253300164892618_7256369797610376865_n

Sumber: Syatilla Melvin

Cas Telefon Huawei Lebih Mudah Dengan Pengecasan Tanpa Wayar

Jika mahu diikutkan teknologi terkini memang tidak terkejar dibuatnya. Apatah lagi mahu memilikinya. Namun tidak mustahil untuk dapatkan semuanya jika ada keinginan dan usaha. BACA: Huawei P30 Dan P30 Pro Bakal Menjengah Di Pasaran Malaysia Bermula 6 April Ini! Semalam Huawei melancarkan siri 'P' terbaharu mereka, P30 dan P30 Pro disamping memperkenalkan beberapa peranti hebat lain.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote
sepahtu reunion farid kamil main

[VIDEO] “Tak Pernah Tak Berdekah!” – Persembahan Sepahtu Reunion Dipuji Netizen Sentiasa Mencuit Hati!

cara shopping orang kaya arab main

[VIDEO] Lelaki Kaya ‘Book’ Satu Shopping Mall & Selamba Membeli-Belah Menaiki Kereta Mewahnya!