in ,

AngryAngry CryCry CuteCute LOLLOL LoveLove OMGOMG WTFWTF

[VIDEO] Lelaki Kaya ‘Book’ Satu Shopping Mall & Selamba Membeli-Belah Menaiki Kereta Mewahnya!

cara shopping orang kaya arab main

Dasyat betul dunia hari ini. Jika ada duit semua pun boleh jadi dan tidak mustahil. Di negara Arab, orang kaya raya memang ramai. Malah kekayaan mereka itu sehinggakan mereka sendiri tidak tahu lagi mahu digunakan untuk tujuan apa lagi.

BACA: [VIDEO] “Tak Pernah Tak Berdekah!” – Persembahan Sepahtu Reunion Dipuji Netizen Sentiasa Mencuit Hati!

Ada yang membeli dan memelihara haiwan buas seperti harimau, singa dan lain-lain lagi. Luar biasa sungguh hobi orang kaya Arab bukan?

Namun baru-baru ini tular pula di sosial media seorang lelaki di Arab Saudi yang memandu kereta di dalam sebuah pusat membeli-belah sambil membeli barangan. Amboi!

Video yang dirakamkan oleh seorang pengawal keselamatan itu menunjukkan lelaki tersebut parkir keretanya betul-betul di hadapan kedai di dalam pusat beli-belah Riyadh’s Al-Qasr.

Difahamkan juga lelaki terbabit turut menyewa seluruh bangunan itu bagi membolehkan dia membawa masuk kereta dan membeli-belah dengan cara sebegitu.

Berikut adalah video yang menjadi perhatian ramai itu:

Sumber: Khaleejtimes.com / Laugh

Guna Aplikasi, Dapat Kumpul RM1.5k. Macam Mana Gadis Ni Buat?

Haa.. zaman sekarang ni siapa je tak suka benda free kan? Ye lah, banyak benda dah naik harga, takkan nak tolak. Percaya tak, kalau admin bagitahu yang korang boleh dapat duit setiap bulan secara free? Ok, ni nak cerita! Admin nampak dekat Twitter ada influencer yang post pasal reward free yang dia dah dapat daripada satu app ni.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote
syatilla

[FOTO] Syatilla & Shaheizy Timang ‘Baby Girl’ Pula, Sama Tarikh Birthday Mommy Khaty

nur2

“Yang Sorg Tersasul.. Sorang Melatah..”- Amyra Post Video ‘Nur 2’ Sebalik Tabir Bikin Berdekah!