in

OMGOMG WTFWTF

[VIDEO] Aksi Rakam ‘Tik Tok’ Ketika Cuci Luar Bangunan Tarik Perhatian Ramai. Gayat Weyh!

cuci bangunan main

Setiap kerjaya yang diceburi pastinya ada cabaran dan kepayahannya yang tersendiri. Hanya orang yang kental dapat mengharungi segala kepayahan itu. Atau mungkin demi rezeki, mereka hanya bertahan melaluinya.

BACA: [VIDEO] Cara Kreatif Remaja Lelaki Ini Buat Video Tutorial Masakan Buatkan Penonton Tertawa!

Tidak kisahlah kerja sebagai apa pun pasti ada kepayahan yang harus dilalui. Sama seperti yang memilih kerjaya sebagai pencuci bangunan ini. Bergantung di luar bangunan yang tinggi pasti ada risikonya tersendiri.

Tapi melalui video yang tular di laman sosial beberapa hari lalu nampaknya pekerja mencuci bangunan itu cukup enjoy. Mungkin sudah biasa dengan pekerjaan yang mereka lakukan.

Rakaman video selama 15 saat itu mendapat perhatian ramai selepas dikongsikan oleh pemilik akaun Twitter Hanzalah Hani dan raih lebih daripada 11,000 retweets!

Video yang tular.

Walaupun bekerja dalam bidang yang berisiko tinggi begini tapi mereka masih mampu rakam video sebegini. Memang salutelah!

Lihat saja pemandangan dari tempat tinggi ini.

D4NIrWeU4AAADjV 2

Menurut Hanzalah Hani, kerja yang mereka lakukan ini sama sahaja macam kerja lain. Kadang enjoy, kadang stress tapi baginya, dapat buat apa yang dia suka dah boleh buatkan kita ikhlas untuk kerja.

Rata-rata netizen meninggalkan komen seperti berikut:

“Boleh diorang joget kat atas tu”

cuci bangunan 1

“Terhibur tengok ni”

cuci bangunan 2

Tak kurang juga ada yang gayat tengok kerja mereka ini.

cuci bangunan 3

Sumber: Hanzalahhani

Cas Telefon Huawei Lebih Mudah Dengan Pengecasan Tanpa Wayar

Jika mahu diikutkan teknologi terkini memang tidak terkejar dibuatnya. Apatah lagi mahu memilikinya. Namun tidak mustahil untuk dapatkan semuanya jika ada keinginan dan usaha. BACA: Huawei P30 Dan P30 Pro Bakal Menjengah Di Pasaran Malaysia Bermula 6 April Ini! Semalam Huawei melancarkan siri 'P' terbaharu mereka, P30 dan P30 Pro disamping memperkenalkan beberapa peranti hebat lain.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote
mira

[FOTO] “Lawanya Bila Bertudung Labuh Menutup Dada..”- Netizen

sepahtu reunion farid kamil main

[VIDEO] “Tak Pernah Tak Berdekah!” – Persembahan Sepahtu Reunion Dipuji Netizen Sentiasa Mencuit Hati!