in ,

AngryAngry CryCry CuteCute LOLLOL LoveLove OMGOMG WTFWTF

[VIDEO] Tunaikan Impian Adik Iris Khairi ’11 Tahun’, MUA Bellaz Terkenal Jadi Tumpuan Ramai!

bellaz

Jika sebelum ini, tular foto-foto hasil make up daripada seorang adik perempuan berusia 11 tahun di laman sosial sehingga dia dipuji ramai kerana bakat luar biasanya.

adik

Terbaru pula, menerusi laman Facebook siapa sangka adik Iris Khairi ini dapat bertemu seorang MUA terkenal iaitu Bellaz yang mana tidak dinafikan hasil make up darinya juga memang terbaik.

BACA: [FOTO] Hasil ‘Make up’ Adik Baru Usia 11 Tahun Tular, Macam Pro!

Kata MUA Bellaz, dia berjaya melaksanakan impian adik ini yang ingin bertemu dan di make up kan oleh dirinya.

Selamt pagi hampa semua…Impian adik airis dah terlaksana teringgin nk jumpa bellz dn nak bellaz makeupkan dia.. Ok sapa lagi next impian dia ye…kita but suprise jugak…

Posted by Make up by Bellaz on Sunday, April 14, 2019

“Selamat pagi hampa semua.. Impian adik Iris dah terlaksana teringin nak jumpa Bellaz dan nak Bellaz makeupkan dia.. “ujarnya di Facebook.

Malah MUA Bellaz juga memuji adik ini yang dikatakan memiliki bakat yang besar dalam bidang ini.

Hai hampaaa… Iris mempunyai bakat yg besar .. Kita doakan dia berjya dan mencapai impian dia.. Adik airis dtang…

Posted by Make up by Bellaz on Sunday, April 14, 2019

Posted by Make up by Bellaz on Sunday, April 14, 2019

Malah Bellaz juga berkongsi video adik ini sedang di make up kan sehingga ia menjadi tumpuan ramai pengikut dan netizen sehingga ia meraih lebih 700 ribu tontonan.

Haiii hampaaa..

Posted by Make up by Bellaz on Saturday, April 13, 2019

Sumber: Make Up By Bellaz

Guna Aplikasi, Dapat Kumpul RM1.5k. Macam Mana Gadis Ni Buat?

Haa.. zaman sekarang ni siapa je tak suka benda free kan? Ye lah, banyak benda dah naik harga, takkan nak tolak. Percaya tak, kalau admin bagitahu yang korang boleh dapat duit setiap bulan secara free? Ok, ni nak cerita! Admin nampak dekat Twitter ada influencer yang post pasal reward free yang dia dah dapat daripada satu app ni.

What do you think?

-6 points
Upvote Downvote
yuna kek lapis main

[FOTO] Bila Netizen Samakan Fesyen Yuna Dengan Kek Lapis…Nampak Sedap!

hari guru pengantin main

[FOTO] Sambutan Hari Guru Ini Bertemakan Majlis Raja Sehari Cukup Meriah Dan Sempoi Habis!