in

AngryAngry CryCry CuteCute LOLLOL LoveLove OMGOMG WTFWTF

“Yang Sorg Tersasul.. Sorang Melatah..”- Amyra Post Video ‘Nur 2’ Sebalik Tabir Bikin Berdekah!

nur2

Pasti ramai yang menonton drama trending dan disukai ramai iaitu Nur 2 apabila pelbagai watak hebat yang berjaya dibawa oleh pelakon-pelakon terkenal seperti Amyra Rosli, Azhan Rani, Syafiq Kyle, Noorkhiriah dan Datuk Jalaluddin Hassan.

BACA: [FOTO] Syatilla & Shaheizy Timang ‘Baby Girl’ Pula, Sama Tarikh Birthday Mommy Khaty

Sebuah karya yang berbeza ini kadangkala membuatkan netizen stress dan marah dengan watak dibawa oleh Azhan Rani namun mereka juga terhibur dengan gelagat pelakon ini.

View this post on Instagram

jangan kecewa jika kita tak mampu gembirakan semua orang.. lagipun yang tak gembira tu cuma sorang je.. sorang je pun… #jomkecamayahaji #jumpamalamnanti #episod10 #nur2 setiap isnin-khamis jam 10:00 malam @tv3malaysia #sudi2kan #arahan @budakijat @radiusone_official @dramaradiusone @dramasangat @syafiqkylez @aamyrarosli @khiriah17 @azarazmi @fatimahabukar @jalaludinhassan @therajaatiqullah @jijiezainal @eyra.hazali @makuda_yati @hasrulnizamosman @rienadiana_ @mathnirazak7 @kunamuzani @onechinoiz @remy__maghrib @ucheefukada @eiza681 @ribenashah @imanali71 @atokrejang_73 @bunga.qu @amhus_amiegus @farishanafiadnan @joe_daim @kemaray @didiradzuan @naqi.ahmad @syrulezwan @sefikkhair @aiskrimikat 📸 @naqi.ahmad

A post shared by Azhan Rani (@azhan_rani) on

Yang sorang tersasul..

Terbaru, ramai yang gelak besar apabila Amyra berkongsi dua video pendek yang sangat lucu apabila menampilkan pelakon Datuk Jalaluddin Hassan dan Azhan Rani.

Kata Amyra, mereka di tempat shooting tidak stress sama kali kerana ada sahaja babak lawak ketika mereka berlakon.

Netizen di ruangan komen, turut terhibur dengan gelagat pelakon-pelakon ini meskipun dalam drama tersebut membuatkan netizen stress kerana lakonan mereka sangat menjadi.

Screenshot_21 Screenshot_22

Hahaha dalam cter strees tengok..

Screenshot_23 Screenshot_24

Tergelak tengok!! Hahaha

Screenshot_25 Screenshot_26

Sumber: Amyra RosliAzhan Rani

cara shopping orang kaya arab main

[VIDEO] Lelaki Kaya ‘Book’ Satu Shopping Mall & Selamba Membeli-Belah Menaiki Kereta Mewahnya!

12090538-6906747-image-a-11_1554889999988 main

Terlalu Obses Watak Patung Mainan, Wanita Ini Sanggup Habiskan RM650,000 & Sehingga Tidak Ada Kawan?