in ,

CryCry CuteCute LOLLOL LoveLove OMGOMG WTFWTF

Hasil Gambar Dan Video Macam Jurugambar Pro Walau Dalam Gelap Dengan Guna Siri Huawei P30!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haish...macam mana nak ambil gambar dengan suasana yang gelap dan tak berapa nampak ini? Bukannya ada kamera DSLR untuk digunakan atau kalau ada pun belum tentu lagi dapat hasil yang diinginkan. Lainlah kalau anda jurugambar profesional!

Selalu sahaja melalui situasi di atas bukan? Lebih-lebih lagi jika sedang bercuti. Sedih sangat rasanya tak dapat rakamkan gambar yang banyak untuk disimpan sebagai memori.

Teknologi Kamera Huawei P30 Cukup Gempak!

Jangan risau, dengan Huawei P30 masalah seperti ini dapat diselesaikan. Tidak kisahlah anda sedang berada dalam suasana gelap atau dalam sumber pengcahayaan yang kurang, kamera Huawei P30 cukup gempak untuk dapatkan hasil gambar yang diingini.

huawei p30 lowlight

Dilengkapi dengan ciri ‘low light’, anda bukan sahaja dapat rakam gambar dalam gelap, malah video juga! Menarik betul ya!

Evolusi Cahaya Siri Huawei P30

Apa yang menariknya adalah peraturan deria warna yang telah ditulis semula oleh Huawei iaitu dari RGGB hinggalah ke RYYB untuk lebih banyak cahaya di dalam gambar anda.

Selain itu, kerjasama mantap Huawei SuperSpectrum Sensor menyumbang 40% peningkatan cahaya, 2ISP Kirin 980 dan algoritma yang dibangunkan sendiri memberikan pemeliharaan yang jelas kepada memori pada waktu siang atau pun malam.

Anda boleh lihat sendiri foto di bawah yang dirakam menggunakan Huawei P30 Pro dalam suasana kurang pengcahayaan dan juga gelap sepenuhnya:

Kredit Foto: Fan Jun
Kredit Foto: Fan Jun
Kredit Foto: Fan Jun
Kredit Foto: Fan Jun
Kredit Foto: Alexan Deng
Kredit Foto: Alexan Deng

Rakaman Video Dalam Gelap? Tiada Masalah!

Selain itu rakaman video juga boleh dilakukan walaupun dalam suasana gelap! Tonton hasil video yang dirakam dalam keadaan kurang cahaya dengan menggunakan Huawei P30!

Anda juga boleh mencuba trik ini! Hanya ikut langkah di bawah untuk mengaktifkan mod rakaman video menggunakan Huawei P30:

Langkah 1: Aktifkan kamera (turn on) di dalam suasana gelap atau kurang cahaya.

Langkah 2: Pilih mod video

Langkah 3: Tekan rakam untuk merakamkan video walau dalam gelap!

Semua orang boleh jadi jurugambar pro dengan Huawei P30! Caranya mudah dan ringkas untuk merakam gambar pada waktu malam.

Hebat Betul Mod ‘Low Light’ Dari Huawei P30 Ini!

Selain dari merakamkan keseronokan hidupan di waktu malam, anda juga boleh merakamkan keindahan dalam suasana gelap. Dengan Huawei P30, merakamkan gambar pemandangan dalam suasana gelap bukan lagi menjadi masalah!

Gambar di bawah diambil di dalam suasana benar-benar gelap:

Pemandangan bandar Kuala Lumpur pada waktu malam.

Kredit Foto: Amsyar Naaif
Kredit Foto: Amsyar Naaif

Keindahan aurora yang dapat dirakam hanya menggunakan Huawei P30 Pro.

Kredit Foto: Carson
Kredit Foto: Carson

Tiada kata dapat diungkapkan dapat merakam foto keindahan bintang-bintang di langit dengan jelas!

Kredit Foto: Liu Sangen
Kredit Foto: Liu Sangen

Di dalam gua yang kelam disimbahi bingkisan cahaya matahari. Unik sekali!

Kredit Foto: Liu Sangen
Kredit Foto: Liu Sangen

Dapatkan Sekarang Dengan Pelbagai Tawaran Hadiah Hebat Sempena Ramadan!

Jadi apa tunggu lagi? Dapatkan Huawei P30 dengan harga RM2,699 dan P30 Pro berharga RM3,799 di kedai-kedai jenama Huawei dan syarikat telekomunikasi utama.

Bersempena bulan Ramadan ini, dengan pembelian Huawei P30 di shop.huawei.com/my, anda layak untuk dapatkan sarung Huawei Wireless Charger, dan dengan pembelian Huawei P30 Pro anda boleh dapatkan Huawei Talkband B5 yang bernilai RM599.

Selain itu, pembelian melebihi RM1,500 anda layak untuk sertai cabutan bertuah dengan hadiah sepasang tiket penerbangan pergi dan balik ke Tokyo, Jepun!

Untuk maklumat lanjut sila layari pautan ini.

02cffa32-a9c6-4448-b7c2-2f7ac38db0c8

b

“Mungkin Sampai Sini Sahaja Jodoh Saya..”- Bella Astillah Di Instagram Jadi Tumpuan!

senyuman mama main

[VIDEO] “Comelnya!” – Layanan Pemuda Ini Terhadap Ibunya Tarik Perhatian Netizen