in

OMGOMG

Ini Sebab Kena Dapatkan Telefon Pintar Siri V15 Pada Hari Raya Ini. Siap Boleh Menang Percutian Hebat Tau!

Vivo around the world contest main

Tinggal lagi berapa hari sahaja lagi umat Islam akan menyambut Hari Raya. Persiapan raya sudah siap ke belum? Apa kata raya tahun ini korang turut bergaya dengan telefon pintar baharu juga?

Bukan untuk menunjuk ya, tapi banyak kegunaannya di hari raya nanti. Kalau dapatkan Vivo V15 atau V15 Pro pun cun juga ni!

Vivo-V15-Pro-Blue

Ini antara sebab kenapa korang kena juga beraya dengan Vivo V15 atau V15 Pro:

1. Gambar keluarga lebih cun dari tahun sebelumnya!

Orang kata memanglah gambar raya keluarga boleh ambil di studio atau kamera digital yang hebat untuk gambar yang lebih berkualiti.

Tapi, ironinya bila ke rumah sanak-saudara, gigih ke tidak nak ‘mengusung’ kamera dslr yang gabak itu ke sana ke mari? Nak guna telefon pintar biasa pula, hambar pula hasilnya nanti.

Bila setahun sekali sahaja jumpa saudara besar itu, rakamlah gambar bersama menggunakan Vivo V15 atau V15 Pro untuk dijadikan kenangan suatu hari nanti dan hasil gambar juga cukup puas hati!

2. Nak selfie pun senang.

Dah nama pun hidup di zaman millennial, memang tidak boleh terlepas dari suka berswafoto. Dah kumpul dengan keluarga ‘besar’, memang tidak akan lepaskan peluang untuk bergambar bersama.

selfie vivo

Nak senang selfie sahajalah dengan menggunakan Vivo V15 atau V15 Pro. hasil gambar pun gempak. Mesti jadi rebutan bila nak swafoto. Siapa tak nak gambar swafoto mereka nampak sempurna tanpa celakan?

3. Penggunaan lancar, tidak perlu risau ‘hang’!

Tengah sibuk cari jalan pergi beraya, guna GPS, boleh ‘hang’ pula…Hmmm..Sebab itu kena dapatkan Vivo V15 atau V15 Pro ini. Penggunaannya sangat lancar tanpa sebarang gangguan tersekat-sekat. Ha..bukalah beberapa aplikasi sekali gus pun, tiada apa yang perlu dirisaukan lagi!

4. Harga mampu milik.

Come on guys! Harga Vivo V15 dan V15 Pro ini masih berbaloi bagi telefon pintar kelas pertengahan ini. RM1,899 untuk Vivo V15 Pro dengan memori 8GB RAM dan RM1,299 untuk Vivo V15 dengan memori 6GB.

Bukanlah dengan harga sebegini korang boleh pakai untuk hari raya sahaja, ia juga berbaloi untuk ‘temani’ korang jika bertuah memenangi pakej percutian hebat nanti!

5. Peluang menang pakej percutian hebat!

Jadi dengan pembelian Vivo V15 atau V15 Pro, korang berpeluang untuk memenangi pakej percuti 6 hari 5 malam ke destinasi menarik seperti Jepun, Korea, China, Turkey, India, Mekah, Croatia, Greece, Mesir, Perancis, Jerman, Australia atau Itali.

Wow, hebat bukan? Pertandingan ‘Travel Around The World With Vivo’ ini adalah bersempena dengan hari raya Aidilfitri yang akan tiba tidak lama lagi.

Korang boleh sertai pertandingan ini bermula 25 Mei sehingga 9 Jun 2019 dan turut berpeluang untuk memenangi menarik yang lain seperti berikut:

Vivo around the world contest 1

Cara untuk sertainya sangat mudah:

1. Beli telefon pintar Vivo (tidak kira dari siri yang mana) di mana-mana Vivo Concept Stores (tidak termasuk kedai telco).
2. Hantar nombor IMEI menerusi laman rasmi WeChat Vivo Malaysia. Pembeli yang membeli telefon pintar Vivo di pengedar yang sah akan diberi QR kod untuk diimbas yang mana mereka akan menghantar IMEI bagi peranti yang baru sahaja dibeli.
3. Seorang pemenang akan dipilih untuk memenangi 2 tiket untuk bercuti ke destinasi pilihan.

Telefon pintar Vivo boleh di beli di VivoStore atau semak pengedar berdekatan yang sah dengan klik di sini. Korang juga boleh dapatkan maklumat lanjut mengenai pertandingan ini di Facebook Vivo.

vivo5

Tak Perlu Mahal-Mahal! Kamera Hebat ‘Vivo’ V15 & V15 Pro Berbaloi Dimiliki Raya 2019

susuk misteri rumah flat main

Tular Rakaman ‘Cik Ponti’ Di Koridor Rumah Flat, Ini Kisah Sebenarnya. Uish, Seram!