in ,

AngryAngry CryCry CuteCute LOLLOL LoveLove OMGOMG WTFWTF

Tak Perlu Mahal-Mahal! Kamera Hebat ‘Vivo’ V15 & V15 Pro Berbaloi Dimiliki Raya 2019

vivo5

Hmm, tidak lama lagi raya akan tiba mewarnai hidup anda. Tersangatlah rugi jika anda tidak manfaatkan moments bahagia dengan menangkap ia untuk dijadikan kenangan dalam hidup.

Dalam dunia serba canggih, tidak mustahil anda dapat menangkap moments dengan hanya menggunakan kamera telefon pintar dan bukannya dengan harga yang mencecah ribuan ringgit saja mampu menjadikan foto anda kelihatan cantik. Tapi dengan dua telefon pintar keluaran VIVO ini, raya anda pada 2019 akan lebih bermakna.

Wow, guna telefon pintar je!

Video

Tak perlu mahal-mahal, Vivo pada kali ini ingin mengajak anda untuk raikan hari raya dengan lebih ceria bersama telefon pintar Vivo V15 & V15 Pro khusus buat anda yang gemar swafoto atau merakam kenangan indah.

Kedua telefon pintar ini hadir dengan spesifikasi yang cukup canggih malah pada bahagian kamera sangat terbaik. Mana taknya, Vivo V15 dan V15 Pro ini hadir dengan skrin nirbingkai tanpa kelihatan kamera hadapan di skrin kerana ia boleh disembunyikan.

Kamera terbaik!

1357762003

Paling best, kamera hadapan telefon 32 megapixel ini boleh dinaik dan diturunkan sekaligus menjadikan ia telefon pintar yang pertama didunia yang mempunyai resolusi kamera tertinggi.

Tidak hanya itu, kamera ini hadir untuk menangkap wajah anda dengan cara paling cantik dan jelas yang tidak dapat ditandingi dengan dilengkapi pelbagai ciri-ciri kecantikan yang mudah untuk digunakan.

Tak perlu susah-susah nak edit!

Screenshot_444

Dalam pada itu, anda tidak lagi perlu susah-susah untuk edit foto kerana kamera ini disokong dengan kuasa AI yang akan memberikan hasil tangkapan anda sangat cantik seolah-olah diambil oleh photographer pro.

Dengan adanya AI Super Wide Angle Camera, ia mampu memperluaskan pandangan anda sehinga 120 darjah yang mana dapat memasukkan lebih ramai orang dalam tangkapan foto anda. Sangat sesuai untuk raya!

Pelbagai ciri-ciri hebat!

Screenshot_446

 

Tidak hanya itu, AI Body Shaping juga hadir untuk anda kelihatan lebih hebat dari hujung kepala hingga ke kaki dalam foto ataupun video kerana ia mampu menyesuaikan setiap aspek badan anda dengan penetapan pilihan anda sendiri secara manual.

Dalam pada itu, teknologi menerusi Vivo V15 Pro dapat memastikan dengan adanya Night Mode, anda sudah tidak lagi mengalami masalah foto yang tidak jelas ketika waktu malam.

Bila sudah dilengkapi dengan ciri kamera yang terbaik pastinya anda juga mementingkan spesifikasi dalam kedua telefon pintar ini.

Spesifikasi Vivo V15 & V15 Pro yang cukup hebat

Bagi Vivo V15 ini mempunyai spesifikasi yang sangat awesome. Bahagian skrin, sebesar 6.53 inci. Menariknya lagi, nisbah skrin bagi telefon pintar ini sebanyak 90.95%. Namun V15 ini, mengunakan pengimbas cap jari fizikal di belakang dan V15 Pro pula terdapat di atas skrin.

Tapi yang utama juga, pasti anda sangat memerlukan storan besar bagi menyimpan foto yang banyak dan ketahanan bateri yang tidak cepat habis juga diperlukan ketika hari yang sibuk.

Jangan risau, V15 menyediakan memori 6GB RAM dengan ruangan sebesar 128GB selain ia turut dilengkapi dengan bateri besar 4,000 mAh dan menyokong pengecasan pantas Vivo Dual-Engine.

maxresdefault

Manakala, V15 Pro ini pula merupakan telefon pintar yang memiliki skrin Super AMOLED dengan 6.39-inci.

Bagaimanapun, V15 Pro ini mempunyai dua jenis storan memori yang boleh dimiliki oleh anda iaitu 6GB RAM dan storan 128GB atau 8G RAM bersama storan dalaman 128GB. Namun kedua-duanya dapat membuatkan anda tarik nafas lega kerana ia dilengkapi dengan storan yang besar. Dapat simpan foto dengan banyak!

Bagi bateri V15 Pro pula, berbeza dengan  V15 kerana ia dilengkapi dengan sebanyak 3,700 mAh namun turut menggunakan Vivo Dual-Engine untuk pengecasan pantas.

dc-Cover-hmpkor39c7bvvomn8pf7q9ps26-20190306153316.Medi

Selain spesifikasi kamera hadapan yang sama, kamera belakang juga sangat berbaloi untuk anda ketahui.

Bagi V15, lensa utamanya  12MP dengan lensa kedua bersudut ultra lebar 8MP dan lensa ketiga pengesan tahan kedalaman 5MP. V15 Pro pula, ia dilengkapi dengan lensa utama 48MP, lensa rakaman sudut luas 8MP dan pengesan tahap kedalaman 5MP.

Apapun, kamera kedua telefon pintar ini mampu menjadikan foto anda sangat cantik. Jadi apa tunggu lagi, ayuh dapatkan Vivo V15 & V15 Pro (V15 Pro 8GB) dengan harga bukan ribuan ringgit dengan segera.

Untuk info lebih lanjut, sila layari Vivo Malaysia di Facebook, instagram, dan Twitter

neelofa

[VIDEO] “Eee Lawanya..”- Neelofa Kongsi Tutorial Tudung, Dipuji ‘Muka’ Pakai Apapun Cantik!

Vivo around the world contest main

Ini Sebab Kena Dapatkan Telefon Pintar Siri V15 Pada Hari Raya Ini. Siap Boleh Menang Percutian Hebat Tau!