in

CryCry CuteCute LOLLOL LoveLove OMGOMG WTFWTF

[VIDEO] Setiap malam buka video GTR berlumba, isteri hadiahkan Nissan Gtr buat suami !

Kasih suami membawa ke syurga, sayang isteri bahagia berkekalan. Begitu yang boleh digambarkan kepada pasangan ini apabila isterinya membuat kejutan dengan menghadiahkan sebuah kereta Nissan GTR kepada suaminya sempena hari lahir yang ke-28.

Pasti ramai para suami di luar sana makan hati !

Mana tidaknya, Yana Farida bagi kereta Nissan Gtr kepada suaminya ! Kereta idaman kaum lelaki itu. Wah, bertuahnya suami kepada usahawan tersebut.

Perkara itu dikongsikan dalam akaun Instagram miliknya, kejutan yang telah disediakan buat suami tercinta.

“Alhamdulillah dikurniakan suami yg bertanggungjawab, layan kerenah yana yg nyekit ni, anak dia yg uruskan smpai tido malam pon TAKDE DADDY TANAK TIDO. suami yg betul2 supportive. nak bisnes ape, buat la. JANJI BUAT JANGAN GIVEUP. kekuatan sy adalah suami sy. tanpa dia, sy tak mampunye nk beli NISSAN GTR ni sebijik. guys seriously sy tak pernah bg ape2 kat husband. asyik2 sy je dpt ape yg sy nak. .

bile suami layan kite dgn baik, dahulukan isteri , kite sebagai isteri pon akan memahami suami. faham keadaan dia. nekad jugak nak fulfill his wishlist. ape salahnye dah penat lelah bekerja, macam2 dia korbankan untuk sy, sy hadiahkan ape yg dia idamkan selama ni? am i right? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ย @trmzzimhmd .”

View this post on Instagram

Hari yg mendebar2kan tlh tiba. tiap hari selagi x slesai, debaran dia tiap saat terasa ๐Ÿคฃ . takut plan suprise utk husband x jadi ๐Ÿ˜ญ Alhamdulillah ya Allah Kau permudahkan segala urusan ini. a big thanks to @danieridani n @zfrnrhm yg byk tolong i utk buatkan bnde ni menjadi ! ๐Ÿ˜… n TQ to @afhamapang utk vdeo ni ๐Ÿ˜ Happy Birthday 28th in advance b @trmzzimhmd . syg terpaksa celebrate awal dsbbkan jadual krja kite mmg padat. bday b harini puasa esk dah raya which is 4/6/19. mmg x terbuat klau nk celebrate tepat2 pd bday b. syg harap b suke dgn suprise syg ni ๐Ÿ˜… Ni tnde terima kasih syg pd b. b ibarat tulang belakang YANZICOSMETICS. tanpa b, syg x kuat, syg x seberani skrg n LUXEPERFECTCOVER foundation x sehebat skrg. Terima kasih krn sggp tggl dgn krjaya yg b minat semata2 b nk tlg syg betul2 fokus utk teruskan bisnes ni. . Syg tau dh lama b idamkan NISSAN GTR. skrg syg dah jdkan ia realiti ๐Ÿ˜ doh2 la malam2 duk buke video GTR berlumbe neh ๐Ÿคฃ nahh GTR dah depan mata ni โค๏ธ . Dah 2 tahun birthday b ddk dlm bulan puasa. masuk tahun ni dah 3 thn still dlm bulan puasa. n tahun sebelum ni syg x brkesempatan nak celebrate birthday b betul2. sbb b sibuk dgn jualan baju di ekspo2. kite nak jumpe pon x sempat kalau bulan puasa. dah 2 tahun syg merasa semua tu. pagi raya, peritnye rse b jd ZOMBIE sbb malam raya b x tido kire sale slme jualan sebln puasa n buat lelongan ๐Ÿคฃ yg berbezanya tahun ke 3 ni syg blh luang sepnjg masa syg dgn b, tahun ni b dah x perlu ddk di tapak booth. b dah byk usaha utk trus hidup selasa mcm skrg. syg tau b dah lme cuba cari hasil lain utk syg selalu disisi b dibulan puasa n raya nanti. (yes, my husband know how hard it is. bulan puasa jumpa time berbuka n sahur shje ๐Ÿ˜… n lepas solat raya tidur sbb kepenatan) semua tu jd kenangan terindah b. syg usaha yg termmpu syg utk penuhkan keinginan b memiliki kereta idaman b. you deserve it sayang โค๏ธ . Tahun ni thn ke 3, diberi kesempatan utk celebrate birthday b brsme family b disisi. sblm ni serious Yana x pernah bg husband hadiah ๐Ÿ˜” Alhamdulillah diberi peluang utk hadiahkan NISSAN GTR diusia 23 thn. TERIMA KASIH krn menjd SUAMI YG HEBAT n DADDY YG SGT PENYAYANG #luxeperfectcover www.yanzicosmetics.com

A post shared by FOUNDER LUXE' COSMETICS (@yanafarida) on

Rakaman video berkenaan meraih lebih 15 ribu yang melihat, rata-rata tumpang gembira selain mendoakan yang terbaik buat pasangan ini.

 

“bahagiakan suami adalah part paling best dlm rumahtangga”

“semoga prkahwinan ni kekal bahagia hingga jannah”

Semoga kedua-dua pasangan ini sentiasa bahagia sepanjang hayat. Agaknya berapa yer harga Nissan Gtr ini ?

 

 

What do you think?

-4 points
Upvote Downvote
angklung berhantu main

[VIDEO] Lelaki Batal Niat Nak Main Angklung Kejut Bangun Sahur Bila Alat Muzik Itu ‘Bermain Sendiri’. Seram!

baju thorraya main

[FOTO] Baju Melayu Rekaan Ala Superhero Untuk Raya Nanti? Jangan Kecam Dulu…