in

AngryAngry CryCry CuteCute LOLLOL LoveLove OMGOMG WTFWTF

“Artis Yg Xpernah Nak Aibkan Sesape, Baik.. Ex Tunang.. Ex Husband.”- Erra Fazira Dipuji Ramai!

erra

Menerusi Instagram Erra Fazira, pada satu posting yang telah dimuat naik baru-baru ini menerima pelbagai komen kata-kata pujian daripada netizen.

BACA: “Jeles Ah Ceni..”- Foto Bersama Nabila, Jabir Meftah Pula Terima Komen ‘Bersemut’ Peminat

Kata netizen, Erra merupakan artis yang tidak pernah mengaibkan sesiapa malahan kisah bekas tunang mahupun bekas suami. Kerana keperibadiannya, peminat suka dan berharap dia terus kuat dan dijauhkan dari fitnah manusia.

Sayang Erra dulu kini dan selamanya..

Erra yang memuat naik kisah mengenai pengarah terkenal, Michael Ang namun lain pula jadinya.

View this post on Instagram

Throwback Ramadhan. . . Me n my darling @michaelang38 … Buat larian obor dari set GERAKKHAS ke dapur halal michael Ang! Demi mu Mike!! . . Penghijrahan Mike adalah berita yang paling gembira buat saya.. saya ingat lagi, Mike datang ke rumah.. memberi salam. Saya terpaku.. kemudian dia beritahu yg dia dah bergelar Muslim kini. This was last year.. Ya Allahhhh happy nya dan hampir menitis air mata saya mendengar. . . Saya teringat 3,4 tahun lalu.. sewaktu pengambaran sebuah telemovie, semasa puasa.. Mike tanya kami yg ada dlm set.. KENAPA PERLU PUASA? SEBAB APA? Kita pun jawablah dengan segala macam ilmu yang ada.. last last dia sound kita.. AHHHH SALAH! AKU YG NON MUSLIM NI PUN TAHU.. KORANG JAWAB APOOOO..?!! 🤣🤣 time tu rasa nak pelangkung kepala dia pun ada.. tp sbb kami dah saling memahami .. perbincangan panas itu berakhir dgn baik malah menjdi sessi ilmu yg bermanfaat kpd semua. . . Mike mmg suka berdebat tapi dia bukanlah sejenis kalau salah pun nak menang. Kalau salah dia akui, kalau betul, dia fight! Sayang kau Mike!! Kau mmg kawan yang baik.. . . Sebenarnya byk cerita kalau nak kongsi pasal anak manja yg bernama @michaelang38 ni.. 😁😆 tapi nanti2 lah ea.. simpan sikit.. nanti kita sambung.. .

A post shared by Erra Fazira (@errafazira) on

Teruskan sikap tutup cerita dari buka cerita..

Screenshot_290 Screenshot_291 Screenshot_292 Screenshot_294

Bagaimanapun, segala komen terbaru yang ditinggalkan menerusi posting Erra dikatakan gara-gara isu viral semalam apabila ada yang membuat spekulasi bahawa Erra merupakan artis yang disebutkan oleh Umie Aida menerusi satu status dilaman Instagram namun ia telah dipadam.

Screenshot_289 Screenshot_288

Malah, di ruangan komen juga ada pertanyaan mengenai hal itu kepada Erra sehingga ia perlu dipadam kerana Erra ingin semua positive sahaja.

Screenshot_287Screenshot_293

Sumber: Media HiburanErra Fazira

aquaria KLCC baju melayu main

Bagi Makan Ikan Pakai Baju Melayu Sempena Hari Raya, Penyelam Aquaria Ini Tarik Perhatian Ramai!

(BARU) Featured Image HCL

“Sekejap Sangat Allah Pinjamkan Kau Dekat Kami Jep.”- 3 Hari Bertarung Nyawa, Adik Afdlin Shauki Akhirnya Pulang Ke Rahmatullah