in ,

Hard Rock Cafe Dengan Seni Bina Jepun Bakal Dibuka Di Kyoto

page

Siapa yang akan pergi bercuti ke Jepun tidak lama lagi, Kyoto adalah salah satu tempat yang anda perlu lawati.Kenapa? Kerana pembukaan Hard Rock Cafe di Kyoto yang bakal bermula Julai nanti akan tampil dengan rekaan unik tradisional Jepun.

BACA: Pelajar Malaysia Antara Pemenang Terpilih Dalam Pertandingan Anjuran NASA

Restoran bertemakan muzik itu terletak di kawasan Gion yang terkenal dengan seni bina rumah bandar bergaya machiya dengan struktur yang panjang dan rendah.

Tawar menu tradisi Jepun..

Selain daripada kelainan dari segi reka bentuk, Hard Rock Cafe Kyoto juga akan menawarkan menu tradisi Jepun di samping menu biasa seperti burger, steak dan sebagainya.

hr-0

Ini adalah sangat berbeza dengan ciri-ciri Hard Rock Cafe yang terdapat di tempat-tempat lain yang kebanyakkannya menampilkan hiasan dalaman dan hidangan lebih bercirikan barat.

hr-2 hr-3

Sesuai dengan peribadi penduduk Jepun yang sentiasa memastikan budaya mereka dipandang tinggi oleh dunia, keunikkan Hard Rock Cafe Kyoto adalah bertujuan untuk menerapkan nilai kebudayaan dalam aktiviti moden selain menarik pelancong untuk datang dan menghargai budaya Jepun.

Sumber: Soranews24

Written by Nabilah

INTJ. Involuntary 引きこもり, classic fictions advocate, film buff, anime enthusiast, nature and animal lover.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

(BARU) Featured Image HCL

“Main Baling-Baling Batu..”- Cermin Kereta Pecah Akibat Anak Tetamu

jebat

“Sukanya..”- Foto Raya Sharnaaz Ahmad Bersama Anak & Isteri, Peminat ‘Lega’ Tengok!