in

4 Sahabat Selebriti Berbeza Kerjaya Sambut ‘Birthday’ Peminat Suka Tengok!

shila

Seorang pelawak, pelakon, penyanyi dan pengacara membuatkan netizen suka melihat persahabatan 4 selebriti terkenal iaitu Jihan Muse, Zara Zya, Shila Amzah dan juga pengacara yang tidak asing lagi dalam dunia hiburan, Fara Fauzana.

BACA: Netizen ‘Hormat’, Sarah Pakai Sarung Tangan Main ‘Tepuk Amai Amai’ Bersama Floor 88 & Baby Shima

Terbaru, selebriti terkenal ini berkongsikan beberapa keping foto menyambut ulang tahun kelahiran Shila Amzah bersama dan kemeriahan disaat itu menarik perhatian netizen.

View this post on Instagram

Bila si bongsu je yg lahir 90an. Yg kakak2 semua 80s babies gitoh. Makanya kita buat la birthday party ala 90s. Tahun depan dia dah join kitorang 3 series 😝 Dulu kecik2 tahun 90an sambut birthday sederhana je janji ade kek span pun ok, kepci, bihun goreng, jajan2, air botol. Alas meja jgn dilupa begitu juga belon 3 bijik. Dam ular buat memeriah acara. Dan kita pun bersiap lah ala2 gadis 90s. Kening on point. Serkup jaring dilupa jangan. Kalau tak bersungkup jadi nana nurgaya dah aku. Abg tetap abg nak jadi NICO katanya @therealfafau 🤣 @zarazya kata dia kak haida. Anyway, happy birthday puteri bongsu @shahilaamzah , semoga dipermudahkan urusan melahirkan nanti. Dekat dah ni. Sayang korang semua till jannah InshaAllah. #saffjmzz #shilaturns29 #90sparty

A post shared by JIHAN MUSE (@jihanmuse) on

Reaksi netizen

Memuat naik foto-foto menyambut ‘birthday’ penyanyi terkenal itu bersama, ramai diruangan komen memuji persahabatan mereka yang juga menjadi inspirasi kepada ramai kerana sentiasa ada masa bersama.

Screenshot_655 Screenshot_656 Screenshot_657 Screenshot_658

Antara foto kemeriahan di majlis sambutan ulang tahun kelahiran Shila yang mana kini dia juga sedang sarat hamil anak sulung dikongsikan dilaman Instagram.

68839656_128318605106635_3251927191704149714_n 68745793_2590734820966101_3546369431309148156_n 67925896_2371350736473741_705227398092213814_n 67358725_101777994483154_6103230646833042721_n 66719980_410454549663793_2071912265843160204_n

Sumber: Instagram

sarah

Netizen ‘Hormat’, Sarah Pakai Sarung Tangan Main ‘Tepuk Amai Amai’ Bersama Floor 88 & Baby Shima

hadiah motor abah main

Buat Kejutan Beri Hadiah Motor, Lelaki Ini Buat ‘Air Mata Jantan’ Bapanya Gugur