in , ,

Achey ‘Selamba’ Sakat Motor Datuk Aliff Syukri, Ini Komen Lucu Netizen

aliff

Tidak hanya, kisah motor milik Shuib Sepahtu dan Zizan Razak saja yang viral namun kini kisah Achey bersama usahawan terkenal, Datuk Aliff Syukri juga semakin hangat diperkatakan.

Gempak tak motor abg?

Ramai tidak menyangka, usahawan ini juga mempunyai minat terhadap motor malah hiasan pada motor miliknya juga sangat rare dan memikat hati ramai.

View this post on Instagram

gempak tak motor abg?? kalau nak tengok video lebih Gempak pergi jer terus ke YouTube abang tv Telajak laris abang dah posting kat sana mesti korang suka.. 100% castomake LuoisVutton salut gold 24carrot untuk abang . Bukan beshe2 1 dalam dunia abang sorang je hanya untuk orang have have macam abang je. Abang bersama @sodiq_dekmat orang kuat abang yang buat Wisuki abang boss besar @ggrmachine . Amacam Wisuki bangsawan abang yg terlajak laju. cuba komen sikit 👇🏻. kalau korang nak buat castom airbrush macam ni boleh buat dengan @iilusart dan kalau korang nak dapatkan barang boek macam abang pakai exzos king drag full titanium ni boleh dapatkan dengan @kingdrag.malaysia memang terbaik dari ladang bossku. Amacam team tupai @ajakshiro , team arnab @zizanrazak869 , @acheykintangkintung ada fighttt kaaa marreyhhhhhhh!!!! . . @ggrmachine @aliffsyukriterlajaklaris #teamarapaima #asproject . #ysuku_malaya_official #y15malaya_official #y15zrmalaysia #y15lovers #ysuku#on❌on #jarang❌on #jarang❌ngam #y15kroni#y15zrmembers #y15zr_rocket #y15malaysia #y15zr_members_official #jenterapejuang #ysuku_malaya_official #pencintakelajuan #duniapermotoran #jentera_kapcai1 #noolamlukka #titanium #team_y15zr_malaya #y15zrmalaya_0fficial #fenomenaysuku #ridersidamanmalaya #wilayahpermotoran #sukanpermotoran #louisvuitton #wisuki

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Bagaimanapun, Datuk Aliff sempat memuat naik kapsyen lucu buat pelawak terkenal itu melalui laman Instagram miliknya.

Maaf Achey ni bukan lawan abg…

Namun Achey juga turut memuat naik foto yang sama berserta kapsyen lucu dan berseloroh membahan motor milik Datuk Aliff di laman sosial miliknya.

BACA: “Walaupun Saya Tak Sempurna, Tak Semestinya Saya Mendidik Anak-Anak Saya…”- Nur Sajat

Posting Achey menerima ribuan tanda suka selain di ruangan komen juga rata-rata meninggalkan komen berseloroh melihat gelagat Achey bersama Datuk Aliff.

Reaksi netizen

Screenshot_968 Screenshot_969 Screenshot_970 Screenshot_971 Screenshot_972

Hahahaha

Screenshot_966Screenshot_967

Sumber: Achey, Datuk Aliff Syukri

Gambar sekadar hiasan.

Hanya Kerana Suami Terlalu Romantik, Baik & Bantu Buat Kerja Rumah, Wanita Ini Tuntut Cerai!

cap

Pernah Viral Iras Neelofa, Kini Rap ‘Haa Tepok’ Versi Hawa Rizwana Pula Viral Disukai Ramai!