in

‘Followers’ Aliff Syukri Dikejutkan Dengan Video Nyanyian Upiak, Memang Best!

66478489_127247241882631_2214932176485656135_n-tile

Upiak pernah mencetuskan fenomena dengan lagunya bertajuk Tak Tun Tuang yang mana sangat disukai ramai sehingga lagu tersebut tular dalam jangka masa panjang.

BACA: Post Foto Zaman Kecil Bersama Anak, Netizen ‘Bidas’ Komen Kecam Aliff Aziz

Menerusi Instagram, followers Datuk Aliff Syukri dikejutkan pula dengan kemunculan Upiak apabila usahawan terkenal ini memuat naik satu rakaman video.

Apa pilihan anda?

Soalnya melalui kapsyen, jika Datuk Aliff menyanyi dengan Upiak adakah ramai yang suka. Bagaimanapun, suara nyanyian Upiak dalam video ini memang merdu!

View this post on Instagram

Kadang kala amat sukar Untuk abg Nak puaskan hati semua orang abang hanya buat yang terbaik saja..Tak ada niat nak bergaduh tak ada niat nak menghina.. kalau sy yanyi dgn @upiak_isil_official ramai tak yg suka?? kalau suka plz komen " vote upiak" 😘😘 Abang nak tengok berapa ramai yang suka abang berduet dengan dia?? . . Kalau abang dapat lebih 1000 komen yang mahukan upiak menyanyi dengan abang-abang akan berduet dengan beliau jadi tolong komen banyak-banyak di bawah👇🏻👇🏻👇🏻 . . . inyallah selasa depan lagu #cowokbaru ni akn keluar di youtube tvterlajak laris dan smua platform degital pada 13 ogos ini hari selasa depan. cuba korang komen di bawah terima kasih😘😘 tag kawan korang yg suka berjoget dan boleh buat tiktok lagu ni..

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Mauu Upiak lagi bagus

Malah, rata-ratanya setuju jika Datuk Aliff berduet dengan Upiak yang mana dikatakan suaranya memang ‘sedap’ sehingga ia menerima lebih satu ribu komen di posting tersebut.

Screenshot_481 Screenshot_480

Upiak best dato… pilih Upiak

Screenshot_479

Sumber: Datuk Aliff Syukri

Written by Siti Zulk

It's me, stay focused

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

azhan rani wonderpets main

“Adoi, Kelakarlah Bang!”- Azhan Rani Buat Hal Nyanyi Lagu ‘Wonder Pets’ Dalam Hutan

lirik rap budak main

Ramai Yang Puji Lirik Lagu Rap Kumpulan Kanak-Kanak Ini. Memang Berbakat!