in

“Kejap Lagi Ada Lah Yang Zoom In Tu…”- Sharifah Sakinah

67237697_130490298216845_1672957189891281860_n-tile

Sharifah Sakinah diantara selebriti yang dikenali dengan sikap sempoinya dan gara-gara itu juga netizen ramai mengikuti laman Instagram miliknya sehingga kini sudah mencecah 2.3 juta followers.

BACA: Emma Maembong Pakai Pink Dipuji Barbie Doll, Disangka Pula ‘Mina’ Twice

Terbaru pula, pelakon ini memuat naik satu keping foto dilaman Instagram dan ia menjadi perhatian netizen malah berikutan kapsyen yang ditulisnya juga membuatkan ramai meninggalkan komen.

Kejap lagi ada lah yang zoom in tu…

View this post on Instagram

Kejap lagi ada lah yang zoom in tu🙄

A post shared by Sharifah Sakinah Al-Khaired (@sharifah_sakinah) on

Sebelum ini, foto Sharifah Sakinah pernah menjadi bahan apabila menampakkan bahagian ketiaknya sehingga tular di media sosial malah ia juga menerima kritikan daripada ramai.

View this post on Instagram

Ini kisah sebenar . Dulu saya gemuk( tak pernah tangkap gambar.) Untuk lose weight saya banyak buat cardio (running) so kurus drastically beserta intermitten fasting . Yes memang akan cepat turun . So bila Dah kurus . My excess skin susah betul nak hilang .(ketiak,perut semua gelebeh)Nak kurus senang sangat . Nak fit tu yang susah! Especially u tak ambik supplement and buat secara natural (FOOD) . I wish i had muscles like the other trainers. Its a mix of genetics,training style and intensity,goals, frequency and calorie intake. Never just one thing . Saya berjaya kurus and jaga makan. But now my goal untuk fit ! Jom do this togetherrrrr nak? Malu apa peeps 💪🏼 asalkan natural tak surgery

A post shared by Sharifah Sakinah Al-Khaired (@sharifah_sakinah) on

Bagaimanapun, isu tersebut telah reda kerana selebriti ini juga telah menjelaskan keadaannya namun gara-gara kapsyen terbarunya itu juga membuatkan ramai meninggalkan pelbagai komen.

Its ok… I pun ada Kinah

Screenshot_704

You are beautiful enough…

Screenshot_705 Screenshot_706

Abaikan jeq sis…

Ada juga netizen yang berkongsikan kisah yang sama apabila bahagian ‘ketiak’ juga telah menjadi bahan ketawa dan ada yang menasihati agar mengabaikan kritikan tersebut.

Screenshot_707 Screenshot_708 Screenshot_709 Screenshot_710

Sumber: Sharifah Sakinah

kemas beg hebat main

Ramai Kagum! Gadis Hebat Ini Muatkan 50 Baju & 9 Kasut Dalam Satu ‘Beg’ Saja!

bella

Digelar ‘Alita & Dora’, Wajah Berambut Pendek Bella Astillah Dipuji Tambah Lawa!