in

Azhan Rani Kongsi Foto, 4 Hero Malaya Digelar Legend!

rosyam

Siapa yang tidak kenal dengan, Beto Kusyairy, Rosyam Nor, Faizal Hussein dan Azhan Rani. Sebelum kemunculan pelakon-pelakon lelaki baru dalam industri seni ini, mereka merupakan 4 orang jejaka yang digelar hero malah paling diminati ramai.

BACA: “Bini Die…”- Komen ‘Biadap’ Kecam Rita Gara2 Foto Dekat Aaron, Teruk Dibidas Peminat

Bagaimanapun, Rosyam dan Faizal adalah hero malaya yang sudah tidak asing lagi malah pelbagai cerita yang membuatkan ramai masih mengingati mereka berdua sehingga kini.

Empat pelakon hebat

Dalam pada itu, Beto dan Azhan tidak kurang hebatnya kerana bakat lakonan mereka juga sentiasa tidak pernah mengecewakan penonton.

Terbaru, Azhan memuat naik foto-foto bersama mereka dan ia mencuri tumpuan ramai peminat malah mahu mereka berlakon bersama.

Foto-foto jadi perhatian

View this post on Instagram

aku tak sure dalam gambar ni aku dan sahabat aku @beto_kusyairy ni yang try sebayakan umur kitaorang dengan 2 living legend kiri kanan aku ni atau diaorang berdua yang try mudakan diri diorang nampak macam muda lagi pulak dari kitaorang…: alhamdulillah ini gambar yang lagi seronok dari pegang award #ask2019 .. kalau la ini adalah gambar pc filem atau drama kami bersama tu lagi la kira bonus untuk aku senyum sampai hujung nyawa..: kalau la 🤔🤔😍 setinggi hormat dan kagum buat 2 lagenda hero sepanjang zaman ni datuk @iamrosyam dan abang @faizalhusseinofficial .. anda berdua adalah inspirasi🙏 tq @syazwanzulkifly tolong snapkan gambar ni.. walaupun muka antagonis mulia sungguh hatimu🙏 #majlispelancaran #ask2019 @mediaprimabhd

A post shared by Azhan Rani (@azhan_rani) on

View this post on Instagram

peace yaw✌️ kalau untuk anugerah skrin, kira ini macam reunion kitaorang la.. tahun 2013 kami pernah sama2 tercalon untuk kategori pelakon terbaik .. masa tu datuk @iamrosyam untuk drama #mawarputihtandaperpisahan , abang @faizalhusseinofficial untuk drama #fatihahuntukabah dan aku sendiri drama #nerakaabah #arahan @heykalhanifah tapi masa tu kami sama2 jadi tukang tepuk je .. tahun ni kita bergabung lagi in shaallah di #ask2019 .. tak jadi isu pun jadi tukang tepuk atau sekadar pemenuh kerusi dalam majlis gemilang ni saban tahun.. rahmat dan nikmat yang tak dapat didustakan bila masih dizinkan untuk terus bersama2 memikul amanah dan mendapat kepercayaan berada dalam karya2 antara yang baik saban tahun.. dapat tersepit di celah2 barisan lagenda ini pun adalah anugerah terindah yang sangat manis sebagai simpulan kenangan perjalanan seni aku yang tak berapa nak seni ni.. tahniah buat 2 lagenda ini.. anda adalah sebenar2nya pemenang.. tak perlu puluhan drama pun setahun tapi sesekali bagi terus menggigit ke malam #anugerahskrin .. hero datang dan pergi namun mereka tetap di sini.. inspirasi buatku , datuk @iamrosyam dan abang @faizalhusseinofficial 📸 @beto_kusyairy #majlispelancaran #anugerahskrin2019 @mediaprimabhd

A post shared by Azhan Rani (@azhan_rani) on

Malah wajah sentiasa kelihatan muda keempat selebriti terkenal ini mencuri tumpuan ramai namun begitu, menerusi posting Azhan dilaman Instagram ini peminat tidak melepaskan peluang memuji kehebatan mereka dalam lakonan yang sentiasa memberikan kesan kepada penonton.

Wajah nampak muda selalu

70742555_495681534315999_8959939692413691729_n 72725666_188816882152996_9102933630587820472_n

Diruangan komen pula, ada yang mengharapkan mereka bergabung dalam satu filem dan rata-ratanya turut menggamit memori dengan lakonan mereka yang pernah menjadi fenomena sehingga kini.

Memang nampak semua sebaya

Screenshot_180 Screenshot_181 Screenshot_182

Tolong berlakon bersama

Screenshot_183 Screenshot_184 Screenshot_185

Hero Malaya

Screenshot_186 Screenshot_187 Screenshot_188

Empat hero yg hebat…

Screenshot_189 Screenshot_190 Screenshot_191

Sumber: Azhan Rani

Written by Siti Zulk

It's me, stay focused

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Screenshot_2019-10-17-08-29-46-454_com.google.android-tile

Syarikat Fotografi Kongsi Klip ‘Disebalik Tabir’ Sesi Ambil Gambar Pengantin, Kreatif Tapi Lucu!

adik lit main

“Adik, U So Lit” – Netizen Terhibur Tonton Gelagat Adik Ini!