in ,

AngryAngry CuteCute LOLLOL LoveLove OMGOMG WTFWTF

Gara2 foto bersama MK, Amelia dihujani ‘tag’ nama penyanyi rap popular

penyanyi

Selebriti Amelia Henderson diantara pelakon wanita yang sudah tidak perlu lagi diperkenalkan malah dia juga sudah dikenali sejak masih kecil lagi di kaca televisyen.

BACA: Elfira tampil ‘meletop’ lepas habis pantang, 4 foto peminat minta tips kurus!

Amelia bagaimanapun juga sering berkongsikan perkembangan terbarunya dengan foto-foto yang membuatkan peminat suka melihat penampilan pelakon ini yang sentiasa berbeza-beza.

Malah, dia juga dipuji peminat kerana tampil cantik dalam pelbagai busana yang digayakan dan menerusi posting terbaru ini dengan gayanya bersama jenama terkenal, Michael Kors turut menjadi perhatian ramai.

Namun begitu, apa yang menjadi perhatian juga diruangan komen ada yang menyangka ia mengenai seorang penyanyi rap popular berikutan pada foto itu juga ada perkataan MK.

Kongsi foto lain pula yang jadi…

Ini kerana, penyanyi rap itu juga sangat mendapat perhatian yang mesra disapa MK atau nama sebenarnya Muhammad Hairi Amin.

Gara-gara hal itu juga, posting Amelia itu dihujani dengan ‘tag’ nama akaun milik MK yang disangkakan netizen Amelia turut meminati penyanyi itu.

Screenshot_294 Screenshot_295

Oh ingatkan MK tu

Screenshot_296 Screenshot_297

MK K-Clique ke

Screenshot_299 Screenshot_300 Screenshot_301

Bagaimanapun, menerusi posting itu juga rata-rata turut memuji kecantikan pelakon terkenal ini yang kelihatan sangat menawan dengan gaya sedemikian.

Sumber: Amelia Henderson

Written by Siti Zulk

It's me, stay focused

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abang dan adik

Ibarat abang & adik, 10 foto ‘kandid’ penyanyi terkenal ini jadi perhatian

page

Anjing ‘Cari Gaduh’ Dengan Ibu, Aksi Pukul-Memukul Bikin Geli Hati