in

AngryAngry CryCry CuteCute LOLLOL LoveLove OMGOMG WTFWTF

Suara Penyanyi Asal lagu ‘Dance Monkey’ Jadi Perdebatan Warganet

suara dance monkey asal main

Sejak akhir-akhir ini lagu ‘Dance Monkey’ menjadi tular di sosial media. Semakin ramai selebriti tempatan yang membuat cover lagu ini. Namun begitu, sejak semalam suara penyanyi asal lagu Dance Monkey pula menjadi pertikaian warganet.

BACA: Lagu ‘Oh Rindu Serindunya’ Dari Didi & Friends Pula Tular Di Sosial Media

Penyanyi asal lagu tersebut ialah Tones and I, seorang penyanyi wanita yang mula dikenali dengan lagu Dance Monkey ini. Suaranya cukup unik membawakan lagu ini yang juga cukup catchy untuk didengar.

Dengan lirik yang mudah ‘melekat dalam kepala’, suaranya yang unik itu menjadi bualan antara warga maya.

Ini terjadi selepas seorang pengguna Twitter berkongsikan perihal suara penyanyi ini seperti berikut:

Perkongsiannya ini telah meraih lebih 142,000 tontonan dan 11,400 retweets serta 13,900 likes.

Dengan kapsyen yang mengakui suara Tones and I itu sedap, reaksi netizen mengenai hal ini ada yang setuju dan ada juga yang tidak bersetuju.

Rata-rata netizen meluahkan pendapat mereka mengenai hal ini di ruangan komen seperti berikut:

“Dengar lagu dia yang satu lagi ‘Never Seen The Rain’…pun sedappp”

suara dance monkey asal 3

“Tapi kenapa bila dia bercakap nampak normal, bila dia nyanyi suara dia lain. Or it just me yang perasan”

suara dance monkey asal 2

“Tak tahu laa aku annoying dengan lagu ni. Pastu bila dah tahu tu memang suara asal dia aku tak annoying dah…”

suara dance monkey asal 1

Sumber: akmalhizzat

Written by Ain Mahthir

The most important thing is to try and inspire people so that they can be great in whatever they want to do

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EMjkJo-UUAcb4q7-tile

Diiktiraf Apple, Gambar Pemandangan Di Perlis Kini Bertaraf Antarabangsa

80525298_182690266437528_5278417758776622903_n-tile

“Alhamdulillah this time as husband and wife…”- Fattah Amin & Fazura tunai umrah