in , ,

CryCry CuteCute LOLLOL LoveLove OMGOMG WTFWTF

“Alhamdulillah.. banyak berubah…”- Peminat suka penampilan Elfira Loy lepas kahwin

elfira2

Sudah menjadi kebiasaan, selebriti sentiasa diikuti peminatnya dan itu jugalah yang berlaku buat pelakon, Elfira Loy dimana dia juga telah memiliki ramai followers dilaman Instagram gara-gara ramai yang suka melihat perkembangannya.

BACA: Fizz Fairuz belanja video lagu Kampung People, netizen tertanya idea…

Malahan, dia juga diantara selebriti wanita paling popular menerusi laman Instagram dengan memiliki followers yang sudah mencecah angka 4.7 juta.

Cukup dikenali sejak kecil wajahnya sudah mewarnai kaca televisyen dengan pelbagai drama. Biarpun begitu, dia juga semakin popular sejak berumah tangga dengan jejaka pilihannya, Faris Anuar.

Malah, selebriti ini dan pasangan juga semakin bahagia dengan kehadiran cahaya mata sulungnya, Muhammad Rayyan Khalaf.

View this post on Instagram

Cakap pasal aturcara majlis pulak. El memang tak familiar langsung dengan majlis sebigini sebab jarang pegi and el pulak anak pertama yang kahwin. so el banyak google & tengok video. susah betul nak faham sebab banyak cut cut. So el pun tanya ustaz apa yang boleh buat . Jadi on that day the flow , Ustaz Dato’ Shamsul memulakan dengan bacaan yassin , tahlil ringkas , doa , tahnik serta cukur jambul & alunan selawat & qasidah dari kumpulan Marhaban Alam Damai . Barang yang diperlukan untuk tahnik & cukur jambul adalah kurma , kismis , air zamzam & gunting . ( terima kasih mama decokan tempat bekas keperluan tu ) . Bahan bahan tadi di campurkan di dalam satu bekas dan ditahnikkan di atas lelangit baby. Air tahnik tu diminum oleh ibu & bapa . tapi lupa nak tanya tujuannya apa. Tapi Alhamdulillah, sepanjang majlis ini rayyan tenang je.

A post shared by 25 | 🇲🇾 | (@elfiraloy) on

Bukan itu saja yang menjadi perhatian peminatnya malah penampilan Elfira Loy sejak berkahwin juga mencuri tumpuan pengikut dan peminat.

Menerusi posting terbarunya yang mengenakan penampilan tudung kelihatan sopan dan cantik digayakan oleh selebriti ini membuatkan peminat suka.

Penampilan Elfira Loy, peminat suka

Malahan, peminat turut bersyukur dan tumpang gembira melihat selebriti ini yang mana bagi peminat, Elfira Loy dilihat semakin berubah selepas berkahwin.

Ternyata, posting Elfira mengenakan tudung bercorak itu juga mendapat pelbagai pujian dan rata-rata akui dia kelihatan cantik sekaligus membuatkan mereka juga suka dengan gaya sopannya kini.

“Sukanya tengok El macam ni”

penampilan pelakon Elfira Loy

penampilan pelakon Elfira Loy

penampilan pelakon Elfira Loy

“Alhamdulillah suka tengok El lepas kawen…”

Screenshot_501

Screenshot_497

penampilan pelakon Elfira Loy

Sumber: Instagram

Written by Siti Zulk

It's me, stay focused

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Foto hiasan. Sumber: International cat care

Kucing Tersangkut Dalam Lubang, Gelagat Tuannya Bikin Berdekah

lambat pergi kerja tayar pancit main

Wanita Kantoi Edit Foto Tayar Kena Paku, Alasan Lambat Datang Kerja