in

CuteCute LoveLove

“Cantik giler…”- Resepsi Farah Nabilah, Mira Filzah simple & elegen raih 280 ribu likes!

mr

Majlis perkahwinan pasangan, Farah Nabilah bersama jejaka pilihannya sekali lagi mencuri tumpuan ramai ditahun baharu ini apabila mengadakan  majlis resepsi dengan mengenakan busana serba cantik.

BACA: “Saya perlu…”- Mira Filzah ulas tentang ‘seseorang’, isu Remy Ishak juga…

Farah Nabilah menerusi laman Instagram miliknya turut berkongsikan tarikh majlis itu yang mana diadakan semalam selain menulis kapsyen ‘finale’.

Resepsi Farah Nabilah

View this post on Instagram

F I N A L E #fawaaxamirul

A post shared by Farah Nabilah (@farahnabilahofficial) on

Namun begitu, menjenguk kelaman Instagram milik pelakon popular Mira Filzah satu keping foto memakai busana simple membuatkan dia menerima hampir 300,000 tanda suka. Wow!

Menerusi hashtag digunakan Mira Filzah dia meletakkan nama pasangan pengantin itu dan tidak disangkakan, ramai menyukai gaya penampilan Mira Filzah yang cantik bertudung. Lihat saja jumlah tanda ‘likes’ diterima wanita berusia 26 tahun ini.

View this post on Instagram

Here for #fawaaxamirul ❤️ . . @merahjambu.my

A post shared by MIRA FILZAH (@mfmirafilzah) on

Meskipun hanya berkongsikan satu keping foto, laman sosial milik pelakon Sweet Dreams ini meraih perhatian ramai dengan pelbagai maklum balas memuji kecantikan dan gayanya ke majlis perkahwinan.

Ada yang memberikan pandangan walaupun, busana digayakan pelakon popular ini nampak simple namun dia tetap kelihatan elegen.

Peminatnya turut merasakan dia tetap kelihatan cantik lain dari kebiasaan apabila mengenakan busana berkenaan selain posting Mira Filzah juga menerima hampir 2 ribu komen daripada ramai.

“Cantik manis”

Screenshot_302

Screenshot_303

“MasyaAllah serious cantik…”

Screenshot_304

Screenshot_305

Screenshot_306

Dalam pada itu, foto-foto dimajlis resepsi Farah Nabilah juga tidak terlepas daripada menjadi perhatian peminatnya. Ini antara dikongsikan:

Sumber: Mira Filzah, Farah Nabilah

Written by Siti Zulk

It's me, stay focused

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sofyank dalam air main

Video Trik Sofyank Lebih Hebat, Dalam Air Juga Boleh Beraksi!

Cahaya mata pelakon Elfira Loy

“Kening mommy… muka daddy…”- Netizen