in ,

AngryAngry CryCry CuteCute LOLLOL LoveLove OMGOMG WTFWTF

“Doktor sahkan dia bukan kanser tapi…”- Ibu Puteri Balqis

puteri

Kisah pelakon yang dahulunya sangat dikagumi ramai namun kini berubah semakin mendapat perhatian. Pelakon Puteri Balqis, bahkan menerima sokongan luar biasa daripada peminat dan netizen yang sedih dengan ujian dihadapinya.

BACA: “Buku kami.. sangat ramai yg beli…”- Tangisan Ibu Puteri Balqis di MHI jadi perhatian

Dia bersama ibunya, Norashikin Mohd Aziz juga menjadi tumpuan ramai apabila muncul dirancangan televisyen tanah air, MHI dan Bersamamu.

Ibu Puteri Balqis

Namun begitu, ramai mendoakan mereka selain turut memberikan sokongan dengan membeli buku puisi hasil titipan kisah hidupnya bertajuk, 38 Poems Of Puteri Balqis yang kini juga dilaporkan laris terjual.

Ibu Puteri Balqis

Terbaru, Puteri Balqis dan ibunya mendapat perhatian pula menerusi Instagram Hot FM apabila mereka berdua hadir sebagai tetamu bersama Geng Pagi Hot.

Melalui video dimuat naik, ibu Puteri Balqis juga dilihat menjelaskan tentang penyakit dihadapi anaknya lalu menerima pelbagai maklum balas daripada pengguna media sosial yang mendoakan agar dia cepat sembuh.

Dalam pada itu, disoal mengenai kekuatan yang ada pada diri adik Puteri Balqis yang berusia 13 tahun ini, katanya semua dari ibu.

Ujar Puteri Balqis yang ditanya oleh Shuk lagi, dia melihat pengorbanan, kesedihan dan ketabahan ibunya membuatkan dia kuat dan mengulang menyebut ‘semuanya dari ibu.’

Diruangan komen, rata-rata mendoakan agar adik Puteri Balqis tabah dan cepat sembuh.

Sumber: Hot FM

Written by Siti Zulk

It's me, stay focused

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

issabelle di meletop main

Adik Issabelle Menari Live ‘Mengantuknya Mumia’ Di MeleTOP

mister tourism world main

Raih Gelaran Mister Tourism World, Danial Hansen Harumkan Malaysia!