in ,

CuteCute

Elizabeth Tan Bermain Dengan Kucing Kesayangan, Buat Ramai ‘Geram’!

kucing elizabeth tan main

Buat peminat kucing, gelagat dan kenakalan haiwan ini cukup menghiburkan. Lagi-lagi bila tiba waktu bermain. Baru-baru ini Elizabeth Tan berkongsikan satu video yang memaparkan dirinya sedang bermain dengan kucing peliharaan miliknya.

BACA: Jagung Ditanam Sendiri, Pengarah Dedah Sebalik Tabir Kampung People

Untuk info, Elizabeth Tan adalah penyanyi bagi beberapa lagu popular seperti Semua Sudah, Shh, Police Entry dan banyak lagi. Bukan itu sahaja, menerusi perkongsian terbarunya di Instagram nampaknya penyanyi ini sangat suka dengan kucing.

Elizabeth Tan bersama Mizan satu ketika dulu / Sumber foto: IG Elizabeth Tan
Elizabeth Tan bersama Mizan satu ketika dulu / Sumber foto: IG Elizabeth Tan

Dalam rakaman pendek yang dikongsikan oleh penyanyi tersebut melalui laman Instagram semalam, kelihatan gelagat kucing peliharaannya sungguh comel. Sudahlah bulunya gebu dan pandai buat aksi sememangnya mampu membuatkan ramai geram dengan gelagatnya itu.

Difahamkan kucing milik Elizabeth Tan itu diberikan nama Mizan. Berikut adalah video yang dikongsikan oleh penyanyi ini:

Memang geramlah tengok aksi kucing ini bersama Elizabeth Tan. Comel! Siapa yang suka dengan kucing pasti faham perasaan macam mana bila tonton gelagat haiwan ini dengan Elizabeth Tan tersebut.

Rata-rata netizen meninggalkan reaksi mereka mengenai video ringkas gelagat kucing milik penyanyi ini di ruangan komen seperti berikut:

“Eii geramnyaaa puas peluk kucing gemok macam tu”

kucing elizabeth tan 3

“The cat is freaking fluffy ahhhh nak pelok!!”

kucing elizabeth tan 1

“Eee aku pulak yang geram tengok kucing dia ni”

kucing elizabeth tan 2

Sumber: Elizabeth Tan

Written by Ain Mahthir

The most important thing is to try and inspire people so that they can be great in whatever they want to do

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

emma

“Couple ke…”- Disoal hubungan dengan Alvin Chong, Emma Maembong beri respon

Annotation 2020-01-23 121637-tile

Remaja Terpaksa Tahan Diri Dari Perasaan Ingin Ketawa Gara2…